26 / 04 / 2024

Halkalı MNG Blue Boutique adres!

Halkalı MNG Blue Boutique adres!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Blue Boutique

Halkalı MNG Blue Boutique adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 266 konuttan meydana gelen MNG Blue Boutique projesinde teslimlerin 2014 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor



MNG Blue Boutique projesi İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye Halkalı bölgesinde yer alıyor. Halkalı  MNG Blue Boutique  projesi  MNG Holding  imzası ile inşa ediliyor. Halkalı MNG Blue Boutique adres bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim.


Tek blok halinde hayata geçirilen MNG Blue Boutique Halkalı projesi 266 adet daire ve 6 adet dükkan bulunuyor. MNG Holding Blue Boutique daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi.


Mng Blue Boutique dairelerinde alanlar ise 51 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. Teslimleri Haziran ayında gerçekleşecek olan MNG Blue Boutique projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


MNG Blue Boutique projesinde fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, aerobik salonunu, basketbol, voleybol, mini futbol gibi spor alanları, yürüyüş alanları ve toplam 356 adet otopark yer alıyor.


Halkalı MNG Blue Boutique adres!


Halkalı MNG Blue Boutique adres: Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece


Halkalı MNG Blue Boutique iletişim:

MNG Holding Blue Boutique telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


projeye sor



Geri Dön