24 / 04 / 2024

Halkalı MNG Blue Boutique satış ofisi!

Halkalı MNG Blue Boutique satış ofisi!

Firma: MNG Holding

Proje: Halkalı MNG Blue Boutique

Halkalı MNG Blue Boutique satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı MNG Blue Boutique projesinde toplam 266 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor



Blue Boutique projesi İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yer alıyor.  Halkalı MNG Blue Boutique  satış ofisi bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Blue Boutique projesi  MNG Holding  tarafından hayata geçiriliyor. 2 blok halinde yükselen projede toplam 266 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor.MNG Blue Boutique projesi stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde tasarlandı. Projede yer alan konutların büyüklükleri 51 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor.


MNG Holding Blue Boutique ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme imkanı bulunuyor. Halkalı MNG Blue Boutique satış ofisi ile 548 48 38 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


MNG Blue Boutique Atakent projesinde yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Teslimleri Harizan 2014'te gerçekleşecek olan Halkalı MNG Blue Boutique projesinde stüdyo dairelerin satışları tamamlanmış durumda. Blue Boutique daire fiyatları için satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Halkalı MNG Blue Boutique satış ofisi!

MNG Blue Boutique adres: Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece


MNG Blue Boutique Atakent telefon numarası: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


projeye sor



Geri Dön