25 / 04 / 2024

Halkalı Soyak Park Aparts iletişim!

Halkalı Soyak Park Aparts iletişim!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Park Aparts

Soyak Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirilen Halkalı Soyak Park Aparts 23 bin 142 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırıldı. Halkalı Soyak Park iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz..



Soyak yapının imzasını taşıyan Halkalı Soyak Park Aparts projesi 2 etaptan oluşuyor. Proje kapsamında ilk etapta 647 ve ikinci etapta 474 konut mevcut. Projedeki daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 2+1 bahçeli dubleks olarak tasarlandı. Halkalı Soyak Park Aparts iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Halkalı Soyak Park Aparts iletişim!


Halkalı Soyak Park Aparts fiyat listesi ise şöyle; peşin alımlarda 1+1'ler 185 bin TL, 2+1'ler 239 bin TL, 3+1'ler 359 bin TL, 2+1 bahçeli dubleks daireler 279 bin TL olarak değişiklik gösteriyor.


Soyak Park Aparts ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadelendirme seçeneğinin yanında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Yüzde 1 peşinat ile birlikte taksit ödemelerine 1 yıl sonra başlama seçeneği de sunuluyor.


Halkalı Soyak Park Aparts iletişim!


Projenin içinde yüzme havuzu, fitness center,yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor alanları, kapalı otopark,  sauna gibi sosyal alanlar da mevcut. Projenin satış süreci devam ediyor. Teslimler ise satış sonrasında hemen teslim ediliyor.


Detaylı bilgi almak isterseniz Halkalı Soyak Park Aparts iletişim bilgileri ise şöyle;


Halkalı Park Aparts Soyak nerede?


Halkalı Park Aparts Soyak adres : Altınşehir İstanbul Caddesi, Küçükçekmece/İSTANBUL 


Halkalı Soyak Park Aparts iletişim: 


Telefon: 444 0 795

Web adresi: www.soyak.com.tr

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön