23 / 04 / 2024

Halkalı Tema İstanbul fiyatları!

Halkalı Tema İstanbul fiyatları!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede toplam 3 bin 531 adet daire bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp, maksimum ise 202 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  imzası ile hayata geçiriliyor.


Toplam 3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi kullanma imkanı sağlanıyor.


Halkalı  Tema İstanbul  sosyal alanları içerisinde spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park,  yüzme havuzu, güvenlik gibi donatılar yer alıyor. Projede dairelerin fiyatlarının konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.


Halkalı Tema İstanbul fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul'un Halkalı ilçesine bağlı Atakent'te inşa edilen projede dairelerin teslimleri bu yıl Temmuz ayında yapılması planlandı.


Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön