18 / 04 / 2024

Halkbank, Çengelköy'de 4,5 milyon TL'ye bahçeli ahşap ev satıyor!

Halkbank, Çengelköy'de 4,5 milyon TL'ye bahçeli ahşap ev satıyor!

Halkbank, Çengelköy'de 4 milyon 500 bin TL'den bahçeli ahşap ev satıyor... Halkbank, İstanbul, Zonguldak, Giresun, Çanakkale, Tekirdağ ve Adanada olmak üzere farklı illerdeki taşınmazlarını satışa çıkardığını açıkladı.



Halkbank, İstanbul, Zonguldak, Giresun, Çanakkale, Tekirdağ ve Adanada olmak üzere farklı illerdeki farklı taşınmazlarını satışa çıkardığını açıkladı.

Satışa çıkan İstanbul Çengelköydeki villa listenin en yüksek değerli gayrimenkulünü oluşturuyor. Satışa çıkan taşınmazlar fabrika, tripleks villa, arsa, bina ve bahçeli ev olarak sıralarınken tahmini fiyatları 4 milyon 500 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. Gayrimenkullerin geçiciteminatları ise 24bin Tl ile 135 bin TL arasında. Satışlar, 22 Ağustos 2011 gerçekleşecek. Gayrimenkullerin tamamına  www.halkbank.com.tr adresinde ulaşılabilir.

ÇENGELKÖY'DE 4,5 MİLYON TL'YE BAHÇELİ AHŞAP EV

Halkbank'ın satışa çıkardığı Çengelköy'deki bahçeli ahşap ev, gayrimenkuller arasında dikkat çekiyor. 316.32 metrekare arsaya sahip bahçeli ahşap ev, Çengelköy Mahallesi, Çengelköy Caddesi Kemalettin Tuğcu Sokak. No: 50 Çengelköy-Üsküdar / İstanbul adresinde bulunuyor.

Muhammen bedeli 4 milyon 500 bin TL olan bahçeli ahşap ev için geçici teminat 135 bin TL olarak belirlendi.

Evin satışı için müracaat adresi olarak Halkbank Şişli/İstanbul Şubesi gösteriliyor.

 


Geri Dön