16 / 04 / 2024

Halkbank konut kredisi faiz oranını yüzde 0,79’a indirdi!

 Halkbank konut kredisi faiz oranını yüzde 0,79’a indirdi!

Halkbank, konut kredilerinde faiz oranlarını aşağıya çekti. Güz Tarifesi kapsamındaki konut kredisinin aylık faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0,80, 61 – 120 ay arası vadede yüzde 0,84 olarak belirlendi




Halkbank, maaşını bankadan alan çalışan, emekli ve kamu personeline ilave 1 puanlık faiz indirimiyle birlikte 60 ay vadede yüzde 0,79, 120 ay vadede yüzde 0,83 faiz oranlarından yararlanma imkânı sağlıyor. Müşteriler yılda azami 3 kez olmak üzere belirttikleri aylarda kredi ödemelerine mola verebiliyor.


Halkbank’ın faiz indirimiyle ilgili açıklamada bulunan Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, “Ekonomi otoritelerinin almış olduğu kararlar neticesinde azalan maliyetleri yapılan faiz indirimleri ile müşterilerimize yansıtıyoruz. Böylelikle müşterilerimizin daha uygun koşullarla ev sahibi olmalarına imkân sağlıyoruz.” diye belirtti.


İçinde bulunduğumuz dönemin ev sahibi olmak için en iyi dönem olduğunun altını çizen İmamoğlu sözlerine “Yapılan son indirimlerle 10 yıl vadeli 100 bin TL tutarlı bir konut kredisinde taksit tutarı bir yıl öncesine göre 368 TL azalmış oldu.” diye ekledi.


Ev borcunu kapamak isteyenlere Halkbank’tan dost eli


Halkbank, müşterilerine diğer bankalardan aldıkları konut kredisi borçlarını kapamaları için sunduğu Dost Transfer Konut Kredisi faiz oranlarını da revize etti. Yapılan değişikliklerle Dost Konut kredisi faiz oranları 60 ay vadede 0,84’e, 61-144 ay arası vadede 0,86’ya indi.


Ayrıntılı bilgi için www.halkbank.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön