19 / 04 / 2024

HalkBank maaş müşterilerine konut kredisi fırsatı!

HalkBank maaş müşterilerine konut kredisi fırsatı!

HalkBank kampanyalı konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerine özel yüzde 0.10 puan indirimli konut kredisi faiz oranı sunuyor...



HalkBank yüzde 1.85 tabela konut kredisi faiz oranı sunuyor. HalkBank ayrıca birçok farklı bütçe ve ihtiyaca yönelik kampanyalı konut kredisi ürünleri sunuyor. Banka hesaplı evim konut kredisi kapsamında maaş müşterilerine özel konut kredisi faiz oranlarını 10 baz puan düşürerek yüzde 1.65 olarak uyguluyor. Düşük faiz oranları kampanyalı konut kredisi ürününde maaş müşterisi olmayan tüketicilere yüzde 1.75 faiz oranı uygulanıyor. HalkBank uzun vadelerde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciler için ise canım evim konut kredisi ürününü sunuyor. Kredi ürünü kapsamında 15 yıl vadeye kadar yüzde 1.95 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

HalkBank Konut Kredisi Masrafları

HalkBank konut kredisine ek masraflar dahilinde, kullanılacak konutun değer tespiti için 800 TL ekspertiz ücreti alıyor. İpotek tesis ücreti dahilinde ise ortalama 150 TL tahsil ediyor. Ayrıca kullanılan konut kredisi miktarının yüzde 0.5’i kadar kredi tahsis ücreti talep ediyor.

HalkBank Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; HalkBank’tan 200.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi için maaş müşterilerine özel faiz oranı ile konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri 3.840 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 460.600 TL’ ye denk geliyor.


Geri Dön