25 / 04 / 2024

'Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacak' iddiası!

'Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacak' iddiası!

Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın seçim öncesinde emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacağına dair iddia gündeme bomba gibi düştü.



Özel bankalar emekli promosyonların büyük bir rekabet içine girerken, kamu bankaları ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

8 bin TL'yi gören emekli promosyonlarının kamu bankalarında halen 750 TL olması, seçim öncesi AK Parti hükümetinde propaganda olarak kullanılacağı öne sürüldü.

Bugüne kadar emekli maaş promosyon yarışına girmeyen kamu bankalarının aslında 15 bin lira vereceği ancak bunun için hükümetin erken seçim kararı beklendiği iddia edildi.

 Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacak iddiası!

Paramedya.com‘a bilgi veren üst düzey bir bankacı, kamu bankalarının açıklama için hükümetin erken seçim kararını beklediğini söyledi. üst düzey bankacı, “Kamu bankaları aslında daha Akbank’ın kampanyayı başlatmasından hemen sonra çalışma başlattı. Ancak bu promosyon için bekletildi. Bu süre içerisinde kamu bankalarından on binlerce emekli özel bankalara maaşlarını transfer etti.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön