25 / 04 / 2024

Halkbank'tan çok önemli duyuru! O kişilerin borçları 6 ay ertelendi! Hemen bakın!

Halkbank'tan çok önemli duyuru! O kişilerin borçları 6 ay ertelendi! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları bir an önce sarabilmek için çok önemli adımlar atılıyor. Devletin ilgili kurumları, bölge halkına her türlü kolaylığın sağlanması için art arda genelgeler yayımlarken, bölge halkını rahatlacak bir açıklama da Halkbank’tan geldi.



Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bölgeye yardımlar çığ gibi büyürken, devletin kurumları da yayımladıkları genelgelerle depremzedelerin hayatını kolaylaştırmak için her türlü önlemi alıyor.

Halkbank tan çok önemli duyuru! O kişilerin borçları 6 ay ertelendi! Hemen bakın!

Daha önce Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından alınan tavsiye kararları sonrası kamu bankaları da kolları sıvadı. Bölge halkı için alınan kararlara bir yenisi daha eklenerek, deprem bölgesindeki vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak adına bir adım daha atıldı.

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, depremlerden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçlarının 6 ay ertelendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta pazartesi sabahı Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçeleri merkezli deprem afeti sonrası ekonomide yeni kararlar gelmeye devam ediyor. 

Gelen bilgiye göre, yaşanan deprem felaketinden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçları 6 ay ertelendi.


Geri Dön