25 / 04 / 2024

Halkbank'tan ikinci el araç almak isteyenlere müjde! Bu şartlar sizi araba sahibi yapacak

Halkbank'tan ikinci el araç almak isteyenlere müjde! Bu şartlar sizi araba sahibi yapacak

Çıkan ücretlere karşı Halkbank aracılığı ile müjdeli haber yapıldı. İkinci el otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara katkı ödemesi sunuluyor. Halkbank'a başvuru yapan vatandaşlar taşıt kredisini elde ediyor. İşte detaylar.



Ülkemizde Mmeydana gelen kur farkı ve küreselde oluşan olaylar sonrasında otomobil piyasasındaki yükseliş devam ediyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLARA MÜJDE

Küresel anlamda meydana gelen çip krizi neticesinde otomobil ücretleri katlanarak yükseliyor. İkinci el piyasasının sıfır otomobil piyasasıyla rekabet ettiği günlerde otomobil almak oldukça güç.

Ancak Halkbank vesilesi ile gelen kampanya doğrultusunda otomobil hayali kuranlara müjdeli haber yapıldı. İkinci el otomobil almak isteyen vatandaşlara katkı amaçlı taşıt kredisi sunuluyor. Otomobil ücretlerinde meydana gelen yükseliş ve sıfır otomobillerin stokta bulunmamasından dolayı tüketiciler otomobil alabilmek için kredi araştırmasına koyuldu. Uygun faiz ve vade olanaklarıyla müşteriye sunulan taşıt kredisine dair araştırmalar sürüyor.

Halkbank tan ikinci el araç almak isteyenlere müjde! Bu şartlar sizi araba sahibi yapacak

HALKBANK'TAN TAŞIT KREDİSİ

Halkbank aracılığı ile ikinci el otomobil alacak vatandaşlara müjdeli haber yapıldı. Başlatılan kampanya ile beraber vatandaşlara 320 bin TL bedelinde peşin kredi desteği sağlanıyor.

Uygun koşullar altında vatandaşa sunulan kredi desteği 36 aya varan vade olanaklarıyla gündemde yer alıyor. Ayriyeten kredi 2 ay ertelemeli bir halde vatandaşa sunulacak. Faiz oranları ve vade amanları kredi bedeli ve tercihlerine göre raklılık sağlayabiliyor.

Halkbank'tan ikinci el araç almak isteyenlere müjde! Bu şartlar sizi araba sahibi yapacak


Geri Dön