18 / 04 / 2024

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...



Kendi işi kurup patron olmak isteyen girişimci kadınlara özel kredi kampanyası Halkbank tarafından duyuruldu. Kadın girişimcilere 6 ay ödemesiz ve sıfır faizli kredi veriliyor. 100-150 bin TL arasında değişen kredi ödemeleri için banka belirli şartların taşınmasını istiyor.  

Halk Bankası'ndan yeni kampanya duyurusu geldi. Güçlü Türkiye'nin güçlü kadınları için "Önce Halk, Sonra Bankayız" anlayışıyla hareket ettiklerini belirten banka başlattıkları kampanya hakkında detayları tek tek açıkladı. 

Halkbank tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

HALKBANK KADIN GİRİŞİMCİ KREDİ KAMPANYASI 

Halkbank ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere finansman desteği veriyor. Kadın girişimcilerin cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesini sağlayan "Kadın Girişimci Kredi" paketini hayata geçirildi. Kredinin özellikleri ve şartları şöyle: 

Azami kredi limiti, işini kurmuş kadın girişimciler için 150 bin TL, yeni iş kuran ve işletme yaşı 6 ayı geçmeyen kadın girişimciler için 100 bin TL'dir. Kampanya kapsamında kredi vadesi 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere 36 ay olarak belirlenmiştir. 

Ödemesiz dönem faizleri 3'er ayda bir tahsil edilmek üzere planlanmıştır. Kredi vadesi boyunca Kadın Girişimcilerden havale ve EFT işlemlerinden ücret de alınmayacaktır. Peki, kimler faydalanabilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön