20 / 04 / 2024

Haluk Şahin Yazgı: Aksaray'da emeklilere sosyal ve kültürel ev yapacağız!

Haluk Şahin Yazgı: Aksaray'da emeklilere sosyal ve kültürel ev yapacağız!

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacak” dedi




AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacak” dedi.


Başkan Adayı Yazgı, yıllarca memleketlerine hizmet eden ve emekli olan vatandaşların sosyal hayatlarına renk getirmek ve boş zamanlarında en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla ‘Emekli Dinlenme Evleri’ yapacaklarını ifade etti. Artık Aksaray’da emeklilerin yeni sosyal tesislerinde bulunacaklarını ifade eden Yazgı, “Yıllarca çalışan, ülkesi ve şehri için değer üreten, nesiller yetiştiren emeklilerimizi rahat ettirecek çalışmaları hayata geçireceğiz. Emeklilerin sosyal hayat içerisinde daha çok yer alması, gerektiğinde tecrübelerini paylaşmaları ve arkadaşlık ortamında hoşça vakit geçirmeleri için kuracağımız emekli dinlenme evi, emeklilerimizin ikinci evleri konumunda olacaktır” dedi.



Maraş Gündem


Geri Dön