26 / 04 / 2024

haluk şahin yazgı kimdir

haluk şahin yazgı kimdir

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Aksaray'da tapu sorunu çözülecek!

Tapu töreninde yaptığı konuşmada referanduma destek veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tapu sorunun çözüleceğini dile getirdi.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Aksaray Belediyesi dev projeleri hizmete açılıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, söz verdiği dev projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Aksaray'da yeni projeler yolda!

Aksaray'da çok uzun yıllar boyunca şehirlerarası otobüs terminali olarak hizmet veren, Eski Terminal, Aksaray Belediyesi'nin cesur girişimleri ile yeniden şekilleniyor.

Aksaray Hamidiye ve Zincirli'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün Aksaray da ki ayağına Hamidiye mahallesi ile Zincirli mahallesinden başlanılacağını söyledi.

Aksaray Hamidiye'de kentsel dönüşüm şart!

Hamidiye Mahallesinde Japon alışveriş merkezindeki yangının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; "Hamidiye Mahallesi ile Gavurlar Mahallesi'nde mutlaka kentsel dönüşüm için çalışma yapılmalıdır." dedi.

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

Niğde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Şahin Yazgı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Şahin Yazgı...

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün sorunlarına değindi!

Aksaray 39’uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Belediye Tiyatro Salonundaki toplantıya, AK Parti Aksaray Milletvekilleri de katıldı. Toplantıda konuşan Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün sorunlarına değindi...

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti‘den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde göreb aldı? İşte Haluk Şahin Yazgı'nın biyografisi...

Haluk Şahin Yazgı: Aksaray'da emeklilere sosyal ve kültürel ev yapacağız!

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacak” dedi

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Aksaray'a 4,5 yılda 1 milyarlık yatırım!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, göreve geldiği 4,5 yılda yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle kente yeni bir görünüm kazandırdı.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde inşaat tamamlanmak üzere!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu, her fırsatta yüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Aksaray'da müteahhitler istişare toplantısında bir araya geldi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi 375 milyon TL'ye ihale edilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Mehmet Ergün Turan ile buluştu. Bölgedeki projelerle ilgili son durum değerlendirildi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray cazibe merkezi olacak!

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Aksaray'da tapu sorunu çözülecek!

Tapu töreninde yaptığı konuşmada referanduma destek veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tapu sorunun çözüleceğini dile getirdi.

Aksaray Sanayi Projesi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sanayi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. Yazgı, Sanayi Projesi ile ilgili bilgi verdi. Projenin ilk temellerinin Mayıs yada Haziran ayında atılacağını söyledi.

haluk şahin yazgı kimdir Haberi

haluk şahin yazgı kimdir

Referandumda Aksaray yüzde 75.49 'evet'oy oram ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne en yüksek olumlu oy veren üçüncü il oldu. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, il halkının her seçimde olduğu gibi tercihini istikrardan yana kullandığını ifade etti... 


TÜRKİYE, 16 Nisan'da yapılan halk oylaması ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş yaptı. Halk oylamasında Aksaray yüzde 75.49 "evet" oy oranı ile Türkiye'de ilk üç il arasına girdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı. referandumda en fazla evet oyu veren iller arasında Aksaray'ın da olduğu belirterek şunları söyledi: 


"Şehrimizde çıkan bu sonuç bizim için sürpriz olmadı. Çünkü referandum öncesinde şehrimizin birçok mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz mahalle meclis toplantılarında, esnaf gezilerinde, açılışlarda, sivil toplum örgütleri programlarında, yaşlı ve hasta ziyaretlerimizde halkımızın büyük desteğini görüyorduk. İnsanlarımızın aklında en ufak dahi şüphe...