24 / 04 / 2024

Aksaray Hamidiye ve Zincirli'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray Hamidiye ve Zincirli'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün Aksaray da ki ayağına Hamidiye mahallesi ile Zincirli mahallesinden başlanılacağını söyledi.



Başkan Yazgı bu iki mahallede iki proje düşündüklerini hem Toki hem de kendilerinin belediye olarak proje hazırladıklarını, bu projeyi iki kısım şeklinde düşündüklerini uygun olan birisinin seçilip hayata geçirileceğini söyledi. 


Birincisinde orada bulunanların başka bir yere toplu olarak taşınması, ikincisinde ise yerlerinde kalıp oraya güzel bir kentsel dönüşüm projesi uygulanması olduğunun altını çizen başkan Haluk Şahin Yazgı Toki yetkilileriyle de her konuda mutabık kaldıklarını projenin Aksaray için çok güzel bir proje olacağını kaydetti. 


Öte yandan ofisin yerine park yeri sosyal tesis ve gezinti alanları gibi yerlerin yapılacağını da sözlerine ekleyen başkan Yazgı Aksaray'ın hızla yeni uygulamaya sokulacak projelerle birlikte değişen yüzüyle modern bir şehir olarak büyükşehir olma yolunda ilerleyeceğini belirtti. 


Aksaray Güncel


Geri Dön