17 / 04 / 2024

aksaray hamidiye kentsel dönüşüm

aksaray hamidiye kentsel dönüşüm

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel; " Efor kavşağı alt geçidi ile Hamidiye mahallesi kentsel dönüşüm projelerini bu hizmet kervanına katması Aksaray'ı daha güzel ve yaşanır hale getirecektir. " dedi.

Aksaray Hamidiye ve Zincirli'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün Aksaray da ki ayağına Hamidiye mahallesi ile Zincirli mahallesinden başlanılacağını söyledi.

Aksaray Hamidiye'de kentsel dönüşüm şart!

Hamidiye Mahallesinde Japon alışveriş merkezindeki yangının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; "Hamidiye Mahallesi ile Gavurlar Mahallesi'nde mutlaka kentsel dönüşüm için çalışma yapılmalıdır." dedi.

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettikleri 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Murat Kurum'dan Antakya'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antakya’nın Emek ve Aksaray mahallelerinde Toplu Konut İdaresi eliyle kentsel dönüşüm yapacaklarını belirttiler.

İzmir Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü!

Seçim çalışmalarını kapsamında Karabağlar Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneğini ziyaret eden AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü verdi. 

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Gazipaşa’daki Aksaray İşhanı yıkılıyor!

Gazipaşa’da bulunan Zonguldak Valiliği karşısındaki tarihi Aksaray İşhanı kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. 

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

aksaray hamidiye kentsel dönüşüm Haberi

aksaray hamidiye kentsel dönüşüm

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel Aksaray'daki kent sorunlarının çözümleri ile ilgili konuştu.


"Bizlerde bu şehirde yaşayan fertler olarak şehrimize kazandırılan her türlü güzelliği kıskanmadan beğeni ile takip ediyoruz. Bu bağlamda sayın Belediye Başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. 


Bu güzel projelere başlanmış iken Sayın Belediye Başkanının projelerinde yer alan efor kavşağı alt geçidi ile Hamidiye mahallesi kentsel dönüşüm projelerini bu hizmet kervanına katması Aksaray'ı daha güzel ve yaşanır hale getirecektir. Akşam ve sabah saatlerinde özellikle efor kavşağındaki trafik yoğunluğu çekilmez hale gelmektedir. Yine Hamidiye mahallesi akşam saatlerinde girilmez bir hal almaktadır. 


Eski terminal projesiyle birlikte Efor kavşağına bir an önce alt geçit yapılması, siloların kaldırılması, eski terminal yerine yapılacak otoparkın ve siloların bulunduğu alana yapılacak otoparkın yer altına iki kat...