25 / 04 / 2024

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.



Aksaray'da kentsel dönüşüme yönelik adımlar atılmaya devam ediyor. Aksaray Belediyesi'nde yer alan habere göre; belediye tarafından kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi için ofisler kuruldu. Vatandaşlar kentsel dönüşüme yoğun ilgi gösterince Aksaray Belediye Başkanı Belediye Başkanı Evren Dinçer projeyi yakından takip etti. 

Aksaray da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aksaray Belediyesi ortaklığında Hamidiye Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel projesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan tam destek aldı.

23 bin metrekare alanda hayata geçirilen proje ile kentin çehresi değişecek. Proje dahilinde 650 bağımsız birinin yenilenmesi hedefleniyor. 

 Aksaray da kentsel dönüşüm başlıyor!

Başkan Dinçer, Bakan Murat Kurum’a yaptığı ziyaret ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve Bakan Murat Kurum tarafından verilen onay ile kente bağlı  Hamidiye Mahallesi’nin Kentsel Dönüşüm Rezerv alanı olarak ilan edildiğini açıkladı. Başkan Dinçer açıklamasında şehrin cazibe merkezi olacağını söyleyerek, kentin vizyonunun değişeceğini dile getirdi. 

Dinçer'in seçim vaadi olan proje için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 


Geri Dön