29 / 03 / 2024

Hamdi Altunalan: Üretmeye devam edeceğiz!

Hamdi Altunalan: Üretmeye devam edeceğiz!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 




Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, tarımdn enerjiye, inşaattan turizme kadar birçok farklı sektörde faaliyelerini devam ettiren,  Taş Yapı’nın son dönemlerde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, “Üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Zirvede konuşan Hamdi Altunalan şunları söyledi; “Taş Yapı 20 ülkede alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor. Taş Yapı ve Hürriyet Gazetesi birçok ilde buna benzer etkinlikler yapmaktadır. Ben de 17 yıldır sanayinin içindeyim. Sanayicilerin dertlerini dinlerken tüm Türkiye’nin sorunlarının bunlar olduğunu biliyoruz. Taşyapı olarak temelden başlayarak Türkiye’nin zirvesine gelen bir firmayız. Taşyapı kullanılan malzemelerin en kalitesini seçer. Sadece inşaata değil, sanayi, turizm alanında ve 20 ülkede alt ve üst yapı çalışmalarını yapan Türkiye’nin önde gelen firmalarından biridir. Hürriyet gazetesi ile birlikte yaptığımız ‘Ekonomi Zirveleri’nde sanayici ve işadamı ile başarılı sonuçlar elde etmiştik. İşinin seven insanları görmekten çok mutluyum” dedi.

 

FOUR WİNDS ÖNE ÇIKIYOR
Hamdi Altunalan, İstanbul’daki Four Winds konut projesinin de kendileri için çok önemli olduğunu aktarak sözlerine şöyle devam etti: “Four Winds çok güzel bir lokasyonda yer alıyor. 230 konut satışı yapıyoruz. 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar satıyoruz. Satışlarımız çok iyi gidiyor. İstanbul’a değer katan projeler yapmaya devam ediyoruz. Burada çok önemli yatırımlarımız var” 
 


Geri Dön