19 / 04 / 2024

Hande Osma kimdir?

Hande Osma kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO CFO'su Hande Osma kimdir? Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO CFO görevinden önce hangi görevlerde çalıştı? İşte Hande Osma kimdir sorusunun yanıtı olarak Hande Osma özgeçmişi, biyografisi...



Hande Osma kimdir?


Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın yeni Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) görevine 1 Haziran 2014’te başlayan Hande Osma, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 


Hande Osma, iş hayatına Ernst & Young İstanbul ofisinde bağımsız denetçi olarak başladı. Osma, 2003 yılına kadar Ernst & Young Toronto ve Türkiye ofislerinde farklı kademelerde görev yaptı. 


2003 yılında Yapı Kredi Emeklilik’e Denetim Müdürü olarak geçen Osma, söz konusu kurumda fon yönetimi, risk yönetimi, bütçe planlama ve kontrol, finansal raporlama ve mali işler bölümlerinden sorumlu grup başkanlığı görevlerini yürüttü. 


İş hayatına eş zamanlı olarak 2004–2005 yıllarında Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde Sermaye Piyasaları ve Borsa üzerine yüksek lisansını tamamlayan Osma, Mayıs 2009'dan itibaren Yapı Kredi Emeklilik’teki görevini CFO olarak sürdürdü. Eylül 2013’te Yapı Kredi Bankası'nda Sermaye Yönetimi Destek Direktörü olarak çalışmaya başlayan Osma, son olarak Yapı Kredi Bankası’nda Kurumsal Gelişim Direktörü olarak çalışıyordu. 


Haziran 2014’te Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Hande Osma, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri’nde de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.


Hande Osma iletişim!


Yapı Kredi Koray


Adres: Meşrutiyet Mah. 19 Mayıs Cad. İsmet Öztürk Sk. No.17 Elit Residence Kat: 17 Daire 42 

Şişli/İstanbul

Telefon: (0212) 380 16 80 Faks: (0212) 380 16 81

E-Posta: [email protected]

Web: www.yapikredikoray.com


Geri Dön