29 / 03 / 2024

Hane, Bade ve My Nar projeleri konfor sunuyor!

 Hane, Bade ve My Nar projeleri konfor sunuyor!

Hane, Bade ve My Nar projeleri ile kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam ettiği kanıtlayan Fiyap İnşaat, Narlıdere'nin en güzel manzarasına sahip projeleri arka arkaya sunuyor





Proje ve inşaat sektöründe gelişen teknolojileri takip eden ve bir aile şirketi olarak mimar Fisun Kayhan ve inşaat mühendisi İbrahim Kayhan tarafından 1994’te kurulan Fiyap İnşaat, konforlu ve lüks konut projeleriyle Narlıdere’de adından sıkça söz ettiriyor. Bölgede Hane Residence, Bade Residence ve My Nar projeleriyle kalitesini tescilleyen Fiyap İnşaat, her projesi için kalite ve sağlamlığı ön planda tutuyor.


Hayat Hane'de güzel


Deprem yönetmeliğine uygun güvenli yaşam alanlarının üretilmesi çevreye duyarlı yaklaşımı yeni malzemelerin ve teknolojilerin araştırılması, uygulanması ve geliştirilmesi yeşil alanların oluşturulup korunmasında da sağduyulu davranan Fiyap İnşaat, Narlıdere’ye birbirinden güzel üç proje daha armağan etmiş. Çok yakında yükselmeye başlayacak olan My Nar projesi merakla beklenirken Hane Residence ve Bade Residence ise Fiyap İnşaat’ın, farklılığını ortaya koyduğu projeler olarak göze çarpıyor. Hane Residence’taki örnek daireyi gezerken insan kendisini Alice Harikalar Diyarı’nda gibi hissediyor. Çünkü her fırsatta karşılaştığınız led aydınlatmalar, ışıltılı ayrıntılar kendisini bambaşka bir alemde hissetmenize neden oluyor. 


25 daireden oluşan projede gezerken tatil köyünde gördüklerinizin bir benzerini Hane Residence’ta da görmek insanı hayranlıkla karışık bir şaşkınlık duygusuna sürüklüyor.

Siz fitness salonunda sporunuzu yaparken isterseniz müzik dinleyip TV izleyebiliyorsunuz. 


Jeotermal enerjiyle ısıtılmış, 3 kurnalı, göbek taşlı gerçek bir Türk hamamında günün yorgunluğunu atıp sauna ve buhar banyosunda dinleniyorsunuz. CafeHane’de dostlarınızla birlikte maçları izleyip yazın açık havuzda serinleme olanağınız da oluyor. Site içerisinde özel güvenlik, site çevresinde de 20’ye yakın kamera ve ışın bariyeriyle Hane Residence’ta ayrıcalıklı bir yaşam satın almış oluyorsunuz.


Bade ayrıcalığı


Bade Residence ise Hane’den geri kalmıyor. Aynı teknoloji, aynı kalite, aynı güvenlik Bade Residence’ta da göze çarpıyor. Yine led aydınlatmaların yoğunluğuyla ışıltılı bir dünyaya giriyorsunuz. Projenin sahibi inşaat mühendisi İbrahim Kayhan, Hane Residence’ta olduğu gibi Bade’de de komşuluk ilişkilerinin iyi olması için çalıştıklarını, bu nedenle sosyal alanlara önem verdiklerini belirtiyor. “Bizim için en önemli şey, buradaki insanların birbiriyle kaynaşması, dost olması ve iyi komşu luk ilişkileri içinde yaşamaları” diyen İbrahim Kayhan, projenin ayrıntılarını anlattıkça bu dileklerinin kısa sürede gerçekleşeceğini düşünüyoruz. En basitinden terastaki ortak alana kurulan fırın, orada pişirilen yemekler, barbekü başında yapılan sohbetler komşuları fazlasıyla bir arada tutmaya yetecek gibi görünüyor. 


Site çevresinde 25 kamera ve ışın bariyer bulunuyor. Ayrıca Fiyap’ın merakla beklenen 4+1 lüks rezidans projesi de şirket bünyesindeki Pınart Mimarlık Mühendis grubuyla sınırları zorluyor.



Narlıdere'de oya gibi işlenmiş bir site


Konutsal yerleşim alanında İzmir'in yüksek değeri Narlıdere'de oya gibi işlenmiş bir site Bade Residence.


Fiyap inşaat, Narlıdere'de bir mahalle kurmaya karar vermiş. Bade ve Hane Residence ise 4. ve 5. bölümleri 6. bölüm için inşaat başlamış ve en büyük parça olan 7. bölüm için küçük çaplı bir mimari proje yarışması bile yapmayı düşünüyorlar.


Gerek 'Bade' gerekse de 'Hane Residence'larda kullanıcıların konforu anlamında çıta son derece yüksek tutulmuş.


Açık havuz, kapalı havuz, hidro masajlı büyük bir küvet, kafeler, SPA aktiviteleri için oldukça büyük alanlar ayrılmış. Peyzaj ve otopark alanlarının zemin uygulamaları da oldukça dikkat çekiyor ve özenli ellerin elinden çıktığı belli oluyor.


Bina girişlerinde kullanılan dekorasyon malzemeleri zenginliği anlamında da binalar ayrı bir görselliğe kavuşmuş. Dairelerin içlerine girdiğimizde güzellikler bizi daha asansör holünde karşılıyor. Malzeme çeşitliliği ve zenginliği o kadar güzel bir uyum içinde ki sizi dairenin kapısına kadar sürüklüyor. Güzel bir mutfak ve beyaz eşyalar, özel yapım kapılar ve gömme dolaplar, çok şık banyo dolapları, kaliteli seramik, fayans ve vitrifiyeler, merkezi vacum cleaner sistemi, heat pump ısıtma ve soğutma sistemi evlerde standart olarak sunulan özelliklerden bazıları. Bina içerisinde led ışık teknolojisinin bolca kullanılmış olması, mekanların daha farklı algılanmasına sebep oluyor. Asma tavanlar ise derinlik hissini artırıcı etki yapıyor.



Habertürk





Geri Dön