29 / 03 / 2024

Hangi projeler raftan iniyor?

Hangi projeler raftan iniyor?

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Peki ilerleyen günlerde hangi projeler satışa çıkacak? İşte ön talep toplayan projeler...



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar markalı konut projelerinin lansmana özel fırsatlarından faydalanmak için ön talep toplayan projeleri araştırıyor. Henüz satışa çıkmayan birçok konut projesi ön talep süreci ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bankaların düşük kredi faiz sistemi uygulaması ile konut stoklarının erimesi yeni konut projelerine olan ilginin artmasına neden oldu. 2021 yılında da birçok konut projesi ön talep süreci başladı. İşte 2021'de ön talep toplayan projeler...

Fuzul Beşiktaş

Hangi projeler raftan iniyor?

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı projelerle dikkat çeken Fuzul Yapı, şimdi de rotayı Beşiktaş’a çevirdi. Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul'un göbeğinde inşa edilecek projede ön talep toplanıyor. Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek proje deprem yönetmeliğine uygun olarak yükselecek. Fuzul Beşiktaş Konutları'nın yükseleceği arsa için Emlak Konut GYO’nun yaptığı ihaleyi Gökyal İnşaat kazanmıştı. Bununla birlikte bazı anlaşmazlıklardan dolayı proje sözleşmesi, ihalede ikinci olan Fuzul Yapı ile imzalandı.

https://www.fuzulyapi.com.tr/

Sinpaş Saklı Koru Konakları

Hangi projeler raftan iniyor?

Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi İstanbul Küçükçekmece Atakent'te inşa edilecek Projede ağırlıklı olarak 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunacak. 36 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanan Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi geniş ailelere uygun olarak tasarlandı.

https://sinpassaklikorukonaklari.com/

Folkart Country Urla 

Hangi projeler raftan iniyor?

Konut projelerine aralıksız devam eden Folkart Yapı  İzmir  Urla'da hayata geçirdiği  Country Urla  projesi için ön talep sürecini başlattı. 159 müstakil villanın yer aldığı projede 2+1,3+1,3+1,5 ve 4+1 gibi birçok daire seçenekleri yer alıyor. Villaların daire büyüklükleri ise 101 metrekare ile 166 metrekare arasında değişiyor. İnşaat çalışmalarının bu ay başlayacağı projede daireler Mayıs 2023'te teslim edilecek. Folkart Country Urla projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede ödeme imkanları için firmanın satış ofislerinden bilgi alabilirsiniz.

https://folkart.com.tr/folkart-country-urla

Sur Yapı'dan İstanbul'a iki proje! 

 Hangi projeler raftan iniyor?

*Görsel Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesine aittir.

Konut projelerinde başarılı işlere imza atan Sur Yapı İstanbul Anadolu Yakası'nda iki projesi için düğmeye bastı. Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni konut projeleri için ön talep toplayan Sur Yapı Haziran başında da yeni projelerini satışa sunacak. Sancaktepe'de hayata geçen proje için detaylar henüz belli olmadı. Proje dahilinde ön talep dönemine özel olarak, daireyi öncelikli seçme, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme planı avantajından faydalanma fırsatı sunuluyor. Proje içerisinde 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Ümraniye'de hayata geçecek proje içerisinde 191 konut yer alıyor. 8 blok şeklinde, az katlı yatay mimariyle inşa edilecek proje Exen İstanbul'un hemen karşısında yükseliyor.  Sur Yapı Ümraniye içerisinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 bahçeli dubleks konut tipleri yer alıyor. 
 

https://www.suryapi.com.tr/

Yeni projeler raftan iniyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön