25 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 



King sıcak hava fritözü 1600 Watt motor gücüyle çalışarak, kızartma, haşlama ve pişirme ilemlerini yerine getirerek ev hanımlarının yardımcısı oluyor. Sıcak hava fritözü, kapasitesi, fonksiyonu ve tasarımıyla kullanıcısına yeni deneyeimler yaşatıyor.

 Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Yemek hazırlama işlemini pratik hale getiren fritöz minumum yağ kullanarak daha fazla kızartma yapılmasını sağlıyor. Yeni teknoloji ile donatılan fritöz işlevsel bir kullanım deneyimi sunuyor. Cihaz gelişmiş motor teknolojisi ve sıcak hava tekniği ile ihtiyaçları sonuna kadar karşılıyor. 

Kullanışlı ve pratik yapısı sayesinde gelişmiş motoru ile tek seferde  uzun süre çalışmayı sağlıyor. Yüksek performanslı bir yapıya sahip olan King fritöz modeli, kullanıcıları yarı yolda bırakmayan ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte güç ile çalışıyor. 

1600 Watt’lık maksimum güce sahip olan King sıcak hava fritözü , hızlı ve pratik bir şekilde kızartma işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt’lık turbo motor gücü minumum enerji harcayarak üstün performans ortaya koyuyor. Böylece enerjiden tasarruf ettiriyor. 

Cihazın sahip olduğu kızartma sepetinin kapasitesi 2.6 kg olarak biliniyor. Geniş bir kızartma sepetine sahip olan sıcak hava fritözü bir çok yemeği yüksek performansta pişiriyor. King sıcak hava fritözü  3,5 litrelik yağ kapasitesi sayesinde de yüksek miktarda ürün alabilmesini sağlıyor. 

Peki King Sıcak Hava Fritözü Grtais'te indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön