26 / 04 / 2024

Harita ve kadastro mühendislerine teknik davet geldi!

Harita ve kadastro mühendislerine teknik davet geldi!

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, TMMOB'a bağlı mühendislerin de yer alacağı bir teknik ekip oluşturmak istediklerini bu ekipte harita ve kadastro mühendisi üyelerini de görmek istediklerini belirtti..



AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, HKMO Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Yıldız ve beraberindekilere oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Ufuk Ay, "İstanbul-  İzmir  otoyol projesinde olduğu gibi meslek odalarının görüşleri arasında şubemizin de görüşü bulunmaktadır. Konu ile ilgili şube olarak rapor hazırladık. Bu raporda otoyol güzergâhının kuzeyden ve güneyden geçmesi durumlarında ayrı ayrı avantajları ve dezavantajlarından bahsettik. Dolayısıyla seçilecek olan güzergahın Türkiye ve Bursa için en faydalı güzergah olması gerektiğini, düzenlemiş olduğumuz CBS ve kentsel dönüşüm sempozyumları ile ülke menfaati için gerekli çalışmaları yaptık" dedi. 


YAŞANABİLİR KENT 


Alpaslan Yıldız ise, daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent oluşturabilmek için kent planlamasına katkıda bulunmak amacıyla içerisinde TMMOB'a bağlı mühendislerin de yer alacağı bir teknik ekip oluşturmak istediklerini ve bu teknik ekipte harita ve kadastro mühendisi üyelerinin de görmek istediklerini ifade etti. 



Bursa Hakimiyet



Geri Dön