28 / 03 / 2024

tmmob harita ve kadastro mühendisleri

tmmob harita ve kadastro mühendisleri

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi seçime gidiyor. Odada yeni seçim, Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde yarın yapılacak genel kurul ve pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler sonunda belli olacak...

Harita ve kadastro mühendislerine teknik davet geldi!

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, TMMOB'a bağlı mühendislerin de yer alacağı bir teknik ekip oluşturmak istediklerini bu ekipte harita ve kadastro mühendisi üyelerini de görmek istediklerini belirtti..

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün kuruldu.

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri  Odası Serbest Mühendislik Müşavirlik Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmlik bugünkü 31780 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul ile gelecek nüfus artışı kenti yaşanılamaz kılacak!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek, “Deprem riskine karşı önlem alınması gereken bu ortamda Kanal İstanbul gibi bir projenin konuşulmaması gerekiyor. Nüfus artıracak yeni bir kent projesinin İstanbul’u yaşanılmaz bir kent haline getireceği aşikar” dedi.

Yüksek riskli binalar için yıkım süreçleri derhal başlatılmalı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek yaptığı açıklamada, "Yüksek riskli binalar için tapuya şerh düşülerek alım ve satıma kapatılmalı, yıkım süreçleri derhal başlatılmalıdır" dedi.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’ndan deprem çağrısı!

Elazığ’daki deprem gündemde olmaya devam ederken TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Tolga tarafından kuruldu.

tmmob harita ve kadastro mühendisleri Haberi

tmmob harita ve kadastro mühendisleri

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi seçime gidiyor. Odada yeni seçim, Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde yarın yapılacak genel kurul ve pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler sonunda belli olacak. Seçimler hakkında Demokrat Harita Mühendisleri Grubu adına konuşan mevcut şube başkanı ve aday Ali Faruk Çolak, odanın onbirinci yönetim döneminde üyelere ve Bursa'ya hizmet etmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, "Bizler, ortak akıl ve bilimsellik perspektifinde faaliyetlerimizi ve mesleki politikalarımızı, ülkemizin ve milletimizin çıkarı ekseninde üyelerimizin hak ve menfaatlerini gözeterek gerçekleştirdik" dedi. Çolak "Bursa raporlarında kent yönetimi, planlama ve çevre sorunları, kaçak yapılaşma, kentsel dönüşüm, Bursa kent bilgi sistemleri, altyapı koordinasyon merkezi, ulaşım, Uludağ, tarım arazilerinin korunması, deprem(Afetler), ve turizm konularındaki sorunların analizi ve çözüm önerilerimizin yerel yönetimler...