29 / 03 / 2024

Harmony Park Bağcılar teslim tarihi!

Harmony Park Bağcılar teslim tarihi!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Avrupa Yakası Bağcılar'da Atilla Yılmaz Mimarlık ve Mayra Yapı Teknolojileri tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...



Harmony Park Bağcılar teslim tarihi bilgisinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projede banka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor. 


 Atilla Yılmaz Mimarlık ve Mayra Yapı Teknolojileri ortaklığı ile Bağcılar'da konumlandırılan Harmony Park, 3 blok olarak yükseliyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen Harmony Park Projesi, toplam 176 adet konuttan oluşuyor. Projede sosyal imkanlar da bulunuyor.


Harmony Park Bağcılar teslim tarihi


Harmony Park Bağcılar teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 106 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. 


Bağcılar Harmony Park fiyat


2+1 daireler 270 bin TL ile 300 bin TL

3+1 daireler 330 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor.


Harmony Park Bağcılar teslim tarihiile ilgili ayrıntılı bilgiler için aşağıda yer alan iletişim numarasında faydalanabilirsiniz. Projede, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness center, buhar odası, sauna gibi alanlara da yer veriliyor.


Bağcılar Harmony Park nerede?


Harmonty Park Bağcıalr satış ofisi: Kemalpaşa Mahallesi 23/1 Sokak No:1 Harmony Park Sitesi Bağcılar/İstanbul



Telefon: 444 31 73

Web Adresi: www.harmonypark.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön