24 / 04 / 2024

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.



Okyanus Koleji’nde gerçekleştirilen kongrede, pan başkanlığını Mehmet Baştürk yaptı. Görevi devreden Eski Başkan Fahrettin Baykan yaptığı konuşmada;


 “Gönül rahatlığı ile buradan ayrılıyorum. Yeni Başkan ve yöneticileri kutluyorum. Çok güçlü bir yönetim oluşturulmuş. Derneğin kuruluşundan bugüne kadar 6 yıl 2 ay oldu. Bu süreçte çok güzel işler yaptık. Belirli bir başarıya ulaştık ama eğer bir başarı varsa o başarı değerli yönetici arkadaşlarımın ve üyelerimizin başarısıdır. 


Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yönetimin her zaman yanında olacağız. Zaten birçok konuyu daha önce yönetimde yer alan Harun kardeşimiz ve diğer arkadaşlarımızla birlikte çözüme kavuşturuyorduk. 


Çok çalışkan arkadaşlarımız göreve geldiler. 6 yıllık süreç içerisinde bize destek olan herkese çok teşekkür ederim. Güzel günlerimiz geçti. Hakkınızı helal edin. Artık bundan sonra Okyanus Koleji’nde olmam gerekiyor. 

1 yıldır buradayım, 1 yıldır derneğimize bir katkı sağlayamadım ve bundan sonra da sağlayamayacağımı düşündüğüm için görevden ayrılma kararı aldım. Ayrılırken de çok iyi bir yönetime teslim ettiğimin bilincindeyim. 


Yeni seçilen başkan ve yönetimimizin İnegöl’e, Bursa’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


YILLIK 1500 RUHSAT KESİLİYOR

Oy birliği ile başkanlığa seçilen Harun Ergün ise yaptığı konuşmada;

 “Kuruluştan bugüne derneğimize yapmış oldukları katkılardan ve özverili çalışmalarından dolayı kurucu Başkanımız Fahrettin Baykan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Ekonominin lokomotif sektörü olan inşaat üzerine çalışan ticaret erbaplarıyız. Bu denli önemli ve zor bir alanda faaliyet göstermekteyiz. 

İnegöl hızla gelişen ve gelecek vaat eden bereketli bir şehirdir. 2016 yılı başından bugüne kadar kesilen yaklaşık bin 500 civarındaki inşaat ruhsatı bu şehrin ne denli aktif bir ekonomisi olduğunun en açık ispatıdır. 


Her geçen gün artan rekabet ortamında faaliyetlerimizde karşılaştığımız zorlukların üstesinden el birliği ile gelmek için 2010 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar irtibatta olduğumuz kurumlarla işbirliği yaparak çeşitli çalışmalara imza attı. Biz de bundan sonraki süreçte bu çalışmalara hız vererek engelleri aşmanın yanında meslektaşlarımızı sektördeki değişime ve gelişime adapte etmenin mücadelesini vereceğiz. 


Şüphesiz en fazla irtibat halinde olduğumuz İnegöl belediyesi başta olmak üzere diğer kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve tedarikçilerimizle bir araya gelerek meslektaşlarımızın sorunlarına çareler arayacağız. 


Katılımcı ve yenilikçi bir anlayış ile derneğimizin faaliyetlerini ve etkinliğini artırmak için çıktığımız bu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen siz değerli meslektaşlarımıza teşekkür ederim. Seçilen yeni yönetimimizin inşaat sektörüne ve İnegöl’e hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu.


YENİ YÖNETİME BAŞARILAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, müteahhitlik sektöründe yaşanan gelişmelerin günümüzde çok olumlu sonuçlar doğurduğunu ve sektörün tüm temsilcilerinin bir araya gelişi ile çok daha güzel işlere imza atılabileceğini belirterek yeni yönetime başarı temennilerinde bulundu.


Genç Gazete


Geri Dön