18 / 04 / 2024

Hasan Basri Güzeloğlu emlakçılarla buluştu!

Hasan Basri Güzeloğlu emlakçılarla buluştu!

Emlakçılar Odası yönetimi ile bir araya gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki emlak ve konut piyasasının geliştiğini, oda yönetiminin de üyelerinden başlayarak eğitim çalışmalarıyla kent için önemli işler yapacağına inandığını söyledi.



Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi. Güzeloğlu'nun Emlakçılar Odası'na ziyaretinde Ticaret II Müdürü Veysi Uzunkaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ile odanın üyeleri de hazır bulundu. 

"GÜZELOĞLU GÜÇ VERDİ" 

Vali Güzeloğlu'nu ağırladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Oda Başkanı Ahmet Pekin, "Kendisi bize her zaman kuvvet vermiştir. 12 ilçeyi de kapsayan bir odayız. 4 ay içinde STK'ların yüzde 50'sinden fazlasını ziyaret ettik. Her ilçede 9 komisyon üyesi belirledik. İlçelerde toplantılar yapan her komisyon Kocaeli'yi birlikte yönetmek adına bir araya geliyor. Amacımız emlakçıyı rahatça mesleğini yapabilme noktasına getirmektir" dedi. 

"ÖNEMLİ PROJELERİ VAR" 

Yeni kurulan Emlakçılar Odası'nın bünyesinde birikim ve gücü buluşturduğunu dile getiren Vali Güzeloğlu ise, "Sektörel düzeyde önemli projeleri var. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kocaeli'deki tüm STK'larımız bizim yönetim paydaşımız. Kurumsal yapıların aktaracağı fikirler değerlidir. Esnaf ve odalarımızla iletişim halindeyiz, verimli toplantılar yapıyoruz" şeklinde konuştu. 

"PİYASA GELİŞİYOR" 

Kocaeli'nin her yıl 50 bin doğrudan iç göç hareketiyle yoğunluğu artan bir kent olduğunu 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Başkan Ahmet Pekin ve yönetiminin konuğu oldu. 

söyleyen Güzeloğlu, şöyle konuştu: "Kocaeli, sadece iktisadi gelişmişliği ile değil, doğal güzellikleriyle, temel hizmetlerle de önemli gelişmeler kaydetmektedir. İlimizde bir emlak ve konut piyasası giderek gelişiyor. Bu imar planlamayı gerektiriyor." 

2017 YILINI KUTLADI 

Kocaeli'nin depremsellik riskinin olduğunu kaydeden Güzeloğlu, "Yapı denetimini yapmak zorunluluğumuzdur. Odamızın önerileri bu noktada çok önemlidir. İnşallah Emlakçılar Odamız kendi üyelerinin eğitiminden başlayarak kent perspektifinde önemli işler yapacaktır. 800'ü aşan emlakçımıza hayırlı, bereketli güzel bir yıl diliyorum" ifadelerini kullandı.


Kocaeli


Geri Dön