27 / 04 / 2024

Hasan Karabağ'dan Bayraklı'ya 7 müjde!

Hasan Karabağ'dan Bayraklı'ya 7 müjde!

Bayraklı'ya milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve yatırımları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cemevinden müzeye kadar 7 projemiz bu yıl hayata geçecek" dedi .



Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 7 yıllık görev süresini değerlendirdi. Bayraklı'ya milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve bu yatırımları sürdürdüklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu dönem kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için imar plan revizyonları yapıyoruz. Bu tamamlandığında ilçemizde dönüşüm başlayacak. Ayrıca cemevinden müzeye kadar 7 projemiz de bu yıl hayata geçecek" diye konuştu. 


Eğitimden, sağlığa ve sosyal yardımlara kadar pek çok alanda başarılı işlere imza attıklarını belirten Başkan Karabağ, yeni projelerin de yakında temelini atacaklarını belirtti. Karabağ şunları söyledi: "Bu dönem Manavkuyu mahallemizde 13 bin metrekarelik alana kültür ve spor tesisinin temelini atmak istiyoruz. Postacılar Mahallemize bir kültür merkezi, Nafiz , Gürman'a ise cem evi ile taziye evi yapacağız. İlk tiyatro müzesini Bayraklı'da hayata geçireceğiz." Bayraklı'da kentsel dönüşümün kendiliğinden olması için çalıştıklarını belirten Başkan Karabağ, "Tepekule ve Çay mahallerinde dönüşüm için çalışma başlattık. Burada parselleri birleştirip zemine yayılan inşaat alanını dikeye vereceğiz" ifadelerini kullandı.


Habertürk Egeli


Geri Dön