19 / 04 / 2024

Hasan Tahsin Usta, Antalya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Hasan Tahsin Usta, Antalya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından Antalya’da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nda “Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar”ı anlatacak.



Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan sempozyum, 11-12 Eylül Perşembe-Cuma 2014 tarihleri arasında Antalya Harrington Park Resort Otel’de gerçekleştirilecek. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın da bir konuşma yapacağı sempozyuma, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra ülkemizin değişik bölgelerinden belediye başkanları ile konuyla ilgili üst düzey bürokratlar katılacak. Kentsel Dönüşümle ilgili bilinmesi gereken konular ve hukuki süreçler ile ülkemizdeki örnek uygulamaların ele alınacağı sempozyumda Türkiye, Almanya ve İsviçre'den de birçok akademisyen konuşmacı olarak yer alacak. 


Başkan Hasan Tahsin Usta, sempozyumda ikinci gün gerçekleştirilecek olan “Türkiye’de Kentsel Dönüşüm Süreci” başlıklı oturumda “Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar” başlıklı bir konuşma yapacak. 


Sempozyumda;


- Belediye Başkanları Bakışı ile Kentsel Dönüşüm


- Türkiye’de Arazi Yönetimi


- Avrupa’da Arazi Yönetimi 


- Türkiye’de Kentsel Dönüşüm Süreci


- Avrupa Birliği’nde Kentsel Dönüşüm Süreci 


başlıklı oturumlar ile “Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Değerlendirilmesi” adı altında bir forum gerçekleştirilecek.


Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön