27 / 04 / 2024

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Firma: Hasanoğlu İnşaat

Proje: Beykoz Projesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.



Hasanoğlu Şirketler Grubu kentsel dönüşüm alanında faaliyetlerini sürdürmek amacıyla HSN Kentsel Dönüşüm’ü kurdu. Grup, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. HSN Kentsel Dönüşüm, Beykoz sahiline 3 kilometre uzaklıkta olan arazide iki etaptan oluşacak proje için  bölgede açtığı ofisi ile talep toplama sürecini de başlattı.

İnşaat sektöründe 28 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projeleri hayata geçiren Hasanoğlu Şirketler Grubu, kentsel dönüşüm alanındaki projelerine İstanbul’un gözde semtlerinde arazi geliştirme faaliyetleri yaparak sürdürüyor. Bu doğrultuda grup nitelikli kentsel dönüşüm projesi yapmak amacıyla yeni bir yatırıma daha imza atarak HSN Kentsel Dönüşüm’ü hayata geçirdi. Şirket, İstanbul'un gözde semti Beykoz'da yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçti. Bu doğrultuda Beykoz’da bir irtibat ofisi kurarak talep toplama süreçlerini başlattı. Şirketin 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile yapacağı kentsel dönüşüm projesi 48 bin metrekarelik alanda iki etap şeklinde olacak. 2021’nin ikinci çeyreğinde temeli atılacak olan projenin 2023’te teslim edilmesi planlanıyor. 

Arazi geliştirme faaliyetlerinin hız kesmeden sürdüğüne dikkat çeken Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Kentsel dönüşüm kavramı, hem can hem de mal kaybının önlenmesi açısından hayati önem taşıyor. İyi analiz edilmiş ve dikkatli planlanmış kentsel dönüşüm projeleri, şehirlerimizi çarpık yapıdan kurtarıyor ve o bölgede yaşayan insanlara daha sağlıklı koşullarda yaşama fırsatı sunuyor. Hasarlı binaların yıkılmasının ardından inşa edilen sağlıklı binalar sayesinde doğal afetlere karşı daha hazırlıklı olunuyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına katkıda bulunmak ve iyi bir planlamayla Beykoz İlçesi’nin dönüşümüne destek olmak istiyoruz. Bu doğrultuda bölgede arazi geliştirme faaliyetlerimize başladık ve Beykoz’da bir irtibat ofisi kurduk. İlçe sakinlerimiz ofisimizi ziyaret edip, diledikleri konu hakkında bilgi sahibi olabilirler” diye konuştu.

Hayata geçirecekleri projeye ilişkin de bilgiler paylaşan Hasanoğlu, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar 2 milyar TL yatırım ile 1 milyon metrekareyi aşkın inşaat alanına ulaştık. Grup şirketimiz HSN Kentsel Dönüşüm ile İstanbul’un gözde semti Beykoz’da arsa yatırımlarına başladık. Bu bölgede hayata geçirmeyi planladığımız proje iki etaptan oluşacak ve toplamda 105 bin metrekarelik bir alana kurulacak. Grup şirketimiz ile birlikte sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin heyecanı içerisindeyiz” diye konuştu. 

İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da yükselecek

HSN Kentsel Dönüşüm’ün Beykoz’da hayata geçirmeyi planladığı proje İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir yapı tekniğiyle yapılacak ve iki etaptan meydana gelecek. 

Projenin ilk etabı 35 bin metrekare arsa üzerinde, 75 bin metrekare, ikinci etabı ise 13 bin metrekare arsa üzerinde 30 bin metrekare inşaat alanında inşa edilecek. 

İstanbul’un en önemli ulaşım ağının merkezinde bulunacak olan proje, Avrupa Otoyolu’na 4 kilometre, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 kilometre, Beykoz Sahili’ne 3 kilometre mesafede konumlanacak. 

Aile konseptinde planlanan 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konutlar, Boğaz ve doğa manzarasıyla yatırımcısına şehrin içinde aynı zamanda da şehirden uzak bir yaşam fırsatı sunuyor.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 


projeye sor



Geri Dön