24 / 04 / 2024

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...



Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, Türkiye genelinde 1019 yılında 1 milyon 327 bin 376 konut satışı yapıldığını belirterek, sayıda yaşanan kısmi düşüşe rağmen 2020 yılında konut kredilerinde yapılacak düzenlemelerle satışların yeniden yükselişe geçeceğini umduklarını söyledi. 

Akit gazetesinde yer alan habere göre, inşaat sektöründe ortaya koyduğu tecrübesiyle yenilikçi projelere öncülük eden Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, 2019'da gerçekleşen konut satışlarını değerlendirdi ve 2020 yılı beklentilerini açıkladı. 

İSTANBUL LİDER

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden bahseden Hasanoğlu, "2019 yılında Türkiye genelinde toplam 1 milyon 327 bin 376 konut satışı gerçekleşti. Konut satışlarında, İstanbul 234 bin 607 satış ile en yüksek paya sahip oldu. Geçen yıl önceki yılın aynı dönemine göre konut satışlarında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durgunluğun enflasyon oranlarıyla doğrudan orantılı olduğunu söyleyebiliriz. Enflasyon artışı sebebiyle tüketicilerin konut alımmda ertelemeye gittiklerini düşünüyoruz. Yılın son döneminde ve 2020'de konut kredilerindeki yapılacak düzenlemelerle konut satışlarının yeniden yükselişe geçmesini bekliyoruz" diye konuştu.

YABANCININ ALIM İLGİSİ BU YIL DA DEVAM EDECEK

Yabancılara yapılan konut satışlarının geçen sene 45 bin 483'e yükseldiğini vurgulayan Hasanoğlu, "Yabancı yatırımcının ülkemize olan | ilgisi bu yıl hiç eksilmedi. Yabancılara yönelik konut 1 satışları geçtiğimiz yıla göre ciddi bir artış gösterdi. Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak bu konuda ciddi bir canlılık yaşandığını gözlemliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti va-|F tandaşlığı şartları konusunda yapılan düzenleme ve döviz kurunda r yaşanan artış yabancı yatırımcının ilgisini daha da artırdı" şeklinde konuştu.

AİLELERE YENİ PROJE MÜJDESİ

Haluk Hasanoğlu, 1993'te Mustafa Hasanoğlu tarafından kurulan Hasanoğlu Şirketler Grubu, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak konumlandığı Bahçesehir’de, bölgenin simgesi haline gelen BANU EVLERİ projelerine yeni halkalar ekleneceğini açıkladı. 30 seneye yaklaşan deneyimi ile 2019'da hobi bahçesi geleneğini yeni projelerinde de devam ettirme kararı alan şirket, Ispartakule’de iki, Bahçekent'te iki olmak üzere toplamda dört yeni projeye imza atıyor. Yeni projelerde en küçüğü 2+1 ile başlayan dairelerinde lüks ve konfor aynı anda sunulacak. 

Web sitesi: http://banuevleri.com.tr/


 


Geri Dön