29 / 03 / 2024

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 



İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihleri arasında Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleşecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansına katılıyor.

Konferansta konuşmacılar arasında yer alacak Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, Türk ekonomisinin itici gücü olarak inşaat sektörünün 2019 yılından beklentilerini paylaşacak. Konuşmasında 2018 yılının sektör adına değerlendirmesini yapacak olan Haluk Hasanoğlu 2019 yılında inşaat sektörünü bekleyen konuları ve sektörün gelişmesi için neler yapılması gerektiğini anlatacak.

Bu yıl yedincisi düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansına, sektörün öncü kuruluşları, karar mekanizması üst düzey profesyoneller, sivil toplum kuruluşları ve yapı sanayisinin lider kuruluşları katılımcı oluyor. 
 


Geri Dön