27 / 04 / 2024

Hasırcılar Residence satılık!

Hasırcılar Residence satılık!

Firma: Ceylan Group

Proje: Hasırcılar Rezidans

Hasırcılar Residence satılık dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Haziran 2014'te teslim edilen Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde ödemeler firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor...




2 blok olarak inşa ediliyor olan Hasırcılar Residence projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesi  Ceylan Group  tarafından hayata geçiriliyor. Hasırcılar Residence satılık 1+1 home ofislerden meydana geliyor.


Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde teslimler 2014 yılı Haziran ayında yapılıyor. Beylikdüzü Hasırcılar Residence ödeme koşulları dahilinde firma bünyesinde vadeli ödemelerle konut sahibi olunuyor.


Hasırcılar Residence satılık home ofislerin satış fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde home ofislerin büyüklükleri 80 metrekare olarak belirlendi.


Ticari alanların da yer aldığı Beylikdüzü Hasırcılar Residence projesinde 224 adet home ofis ve 33 adet ticari ünite bulunuyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 789 47 10 telefon numarasından görüşülüyor.


Hasırcılar Residence nerede?

Hasırcılar Residence adres : Adnan Kahveci Mah. Paşabahçe Cad. No:1 Ceylan Residence B Blok D:1 Beylikdüzü / İSTANBUL 


Hasırcılar Residence iletişim

Telefon: 0212 789 47 10

Web adresi: www.ceylangroup.net

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön