19 / 04 / 2024

hasırcılar residence resimleri

hasırcılar residence resimleri

Hasırcılar Residence satılık dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Haziran 2014'te teslim edilen Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde ödemeler firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor...

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi!

İstanbul'un Avrupa yakasında hayata geçirilen Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 'ne göre minimum fiyat 160 bin liradan başlıyor...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kolektif Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Hasırcı tarafından kuruldu.

Bursa'da emlak stokları tükeniyor!

Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, Bursa’da emlak stoklarının neredeyse tükendiğini belirtti.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 'imar durdurma' kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilmesi planlanan bir dizi uygulamanın bulunduğu projeyle ilgili Pirinç Han, İpek Han ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde, her türlü imar uygulamasının durdurulmasıyla ilgili karar alındı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar çarşısını da yeni yüzüne kavuşturacak.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

hasırcılar residence resimleri Haberi

hasırcılar residence resimleri


2 blok olarak inşa ediliyor olan Hasırcılar Residence projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesi Ceylan Group tarafından hayata geçiriliyor. Hasırcılar Residence satılık 1+1 home ofislerden meydana geliyor.


Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde teslimler 2014 yılı Haziran ayında yapılıyor. Beylikdüzü Hasırcılar Residence ödeme koşulları dahilinde firma bünyesinde vadeli ödemelerle konut sahibi olunuyor.


Hasırcılar Residence satılık home ofislerin satış fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde home ofislerin büyüklükleri 80 metrekare olarak belirlendi.


Ticari alanların da yer aldığı Beylikdüzü Hasırcılar Residence projesinde 224 adet home ofis ve 33 adet ticari ünite bulunuyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 789 47 10 telefon numarasından görüşülüyor.


Hasırcılar Residence nerede?

Hasırcılar Residence adres : Adnan Kahveci Mah. Paşabahçe Cad. No:1 Ceylan Residence B...