19 / 04 / 2024

Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!


Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 10 milyon 870 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Gümüş tarafından kuruldu.



Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 10 milyon 870 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Gümüş tarafından kuruldu.

Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:

Şirket Amacını Gerçekleştirmek İçin; 1- Gayrimenkuller Üzerinde Ayni Ve Şahsi Haklar Tesis Edebilir, İpotek Alabilir, İpotek Verebilir Veya İpotekleri Fek Edebilir. Gayrimenkuller Üzerinde İrtifak, İntifa, Sükna, Gayrimenkul Mükllefiyeti, Bedelli Veya Bedelsiz Yola Terk, Kamuya Terk, İfraz Veya Tevhit Yapabilir. Kat İrtifakı Veya Kat Mülkiyeti Tesis Edebilir. Gayrimenkullerle İlgili Her Türlü Cins Tashihi, İfraz, Tevhid, Taksim Ve Parselasyonla İlgili Her Nevi Muamele Ve Tasarrufları Gerçekleştirebilir. 2- Şirket Amacını Gerçekleştirebilmek İçin Yasal Mevzuatın Gerekli Gördüğü Tüm Sorumlulukları Yerine Getirmek Şartıyla İzin, İmtiyaz, Ruhsatname, Patent, İhtira Beratları, Lisans, Know-How, Marka, Fesihname, Belge, Alamet-İ Farika Gibi Sınai Ve Fikri Mülkiyet Haklarını İktisap Edebilir, Üçüncü Şahıslara Devredebilir, Her Türlü Hukuki Tasarrufta Bulunabilir, Anılan Hakları Kiraya Verebilir Veya Kiralayabilir.


Geri Dön