29 / 03 / 2024

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın Ankara'da devam eden inşaatında çalışan İş Güvenliği Uzmanı Yüksel Erdoğan Alayoğlu, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti... 



Türk Silahlı Kuvvetlerinin Yazılım Mühendisliği alanındaki ihtiyaçlarının giderilmesi için kurulan Havelsan'a ait Ankara'daki inşaatta bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yüksel Erdoğan Alayoğlu, inşaatta İş Güvenliği Uzmanı (İSG) olarak çalışıyordu.

Evrensel gazetesinden alınan habere göre, hayatını kaybeden İSG uzmanının oğlu Atakan Alayoğlu, “Babamın nasıl düştüğünü sorduğumuzda herkes bilmediğini, görmediğini söyledi. Kimsenin görmemesi ihtimali yok” diye konuştu.

Olay, 7 Ocak Salı günü saat 15.00 sıralarında Ankara'daki Havelsan'ın inşaatında meydana geldi. İnşaattan düştükten sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 58 yaşındaki İş Güvenliği Uzmanı Alayoğlu, hastanede yaşamını yitirdi. Yüksel Erdoğan Alayoğlu, bir gün sonra  Ankara  Etimesgut Elvanket mezarlığına defnedildi.

"HERKES GÖRMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR"

Yüksel Erdoğan Alayoğlu'nun oğlu Atakan Alayoğlu, olaydan sonra Evrensel gazetesinin sorularını cevapladı. Babasının inşaattan düşmeden önce saat 12.30'da fotoğraf paylaştığını söyleyen Alayoğlu, “Fotoğrafta yanında bir sürü arkadaşı vardı, yaklaşık 10 kişi diyebilirim. Fakat babamın nasıl düştüğünü sorduğumuzda herkes bilmediğini, görmediğini söyledi. Kimsenin görmemesi ihtimali yok” diye konuştu.

"OTOPSİSİNDE HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK ÇIKMADI"

Otopsisi yapıldığında herhangi bir kalp rahatsızlığı ve atak geçirmediğinin anlaşıldığını belirten Atakan Alayoğlu, kendileriyle görüşen savcının da kamera görüntülerinin inceleneceğini söylediğini aktardı. Babasının herhangi bir rahatsızlığı olmadığını ve sağlığına, beslenmesine dikkat eden biri olduğunu söyleyen Atakan Alayoğlu, babasının nasıl düştüğünün ortaya çıkarılmasını istediğini belirtti.

Burdur'da çalıştığı inşaattan düşen işçi öldü!

 


Geri Dön