24 / 04 / 2024

Hawthorn Suites By Wyndham Oteli'nin yüzde 25’i satıldı!

Hawthorn Suites By Wyndham Oteli'nin yüzde 25’i satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.



Hiper Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilmekte olan Future Park projesi kapsamındaki 348 odalı Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 87 odası lansmanın ardından satıldı. Yoğun ilgi gören otel hakkında açıklamalarda bulunan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, otelin işletme hakkını 20 yıllığına aldıklarını, otelden oda satın alan yatırımcılara ise  tapudan hisse verilip kata ortak edildiklerini söyledi.

 

Otel yatırımcılarının normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebildğini de vurgulayan Genç, haziran ayından bu yana otel odası stoğunun dörtte birinin satıldğını söyledi.

 

33 katlı tek blok olarak yükselen Hawthorn Suites by Wyndham İstanbul Esenyurt'da 174 adet standart, 58 adet utive, 116 adet süit oda olmak üzere toplamda 348 oda bulunmakta olup odalar birleştirilerek suitler elde edilebiliyor.

 

80 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa açılan 5 yıldızlı otelde 500 kişilik balo salonu, 200 kişilik restoran, 50'şer kişilik 5 toplantı salonu, kapalı havuzu, masaj salonları, stüdyoları ile toplamda 2000 metrekare alana yayılmış kapsamlı spa ve fitness merkezi de bulunuyor.


Star


Geri Dön