19 / 04 / 2024

My Newwork’un yüzde 25’i satıldı!

My Newwork’un yüzde 25’i satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yatırımcılardan büyük ilgi gören yeni ofis projesi My Newwork’un yüzde 25’i satıldı. Şirketin yeni ofis projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında inşa ediliyor.



Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yatırımcılardan büyük ilgi gören yeni ofis projesi My Newwork’un yüzde 25’i satıldı. Şirketin yeni ofis projesi My Newwork, Ülker Sports Arena ve finans sektörünün yeni adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında inşa ediliyor.


Ağaoğlu yetkilileri, konumu, mimarisi ve teknolojik altyapısı ile bir iş merkezinden beklenenin üstünde performans gösteren My Newwork projesinin, yatırımcıların ilgi odağı olduğunu ifade etti. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin yüzde 25’lik bölümü alıcı buldu. Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork, mimari açıdan estetik bir tarzda inşa ediliyor. My Newwork projesiyle ilgili bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, “My Newwork projesi, modern zamanların Kapalıçarşı’sı olmaya adaydır. Nasıl Kapalıçarşı geçmişteki yüksek değerini koruyorsa, My Newwork da değerini hep koruyacak. Nasıl Kapalıçarşılı olmak asırlardır bir ayrıcalıksa, My Newwork yatırımcısı olmak da bugün ve yarın büyük ayrıcalık olacak. My Newwork, yatırımcıların yatırım planlarını değiştirecek ve çok kazandıracak bir proje olacak.” dedi. Rahvalı’nın verdiği bilgiye göre My Newwork, önünde yer alan geniş yollara rağmen oluşturacağı trafiğini mevcut yollardan ayırıp kendi arsasında çözümleyerek, varlığından kaynaklanacak trafiğini kent trafiğinden ayırıyor. Böylece İstanbul’da iş merkezlerinin yoğun olduğu bölgelerde yaşanan trafik sorunu My Newwork’te en aza indirgenmiş olacak. My Newwork ile sadece bir ofis projesi değil, sağlıklı, konforlu ve huzurlu çalışma ortamları oluşturmak amaçlandı. My Newwork’ta ofis ve toplantı odaları sağlıklı çalışma ortamları dikkate alınarak ferah ve aydınlık olarak tasarlanırken, yüksek teknolojik altyapı ile donatıldı


Zaman 




Tel: 444 6 777

Web: www.agaoglu.com.tr



Geri Dön