18 / 04 / 2024

Hayat Meritlife sahiplerine teslim ediliyor! 217 bin liraya!

 Hayat Meritlife sahiplerine teslim ediliyor! 217 bin liraya!

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Hayat Meritlife

Ataşehir’ de inşa ettiği nezih ve nitelikli projeler ile dikkat çeken Dekon İnşaat ın Hayat Meritlife projesi daire sahiplerine teslim ediliyor



Pazar günü Sosyal Tesis binasında yapılan tanışma kokteylinde daire sahipleri birbirleri ile tanıştılar. Organizasyonda konuşma yapan  Dekon İnşaat  Satış ve Pazarlama Koordinatörü Nesrin Göken, ” Dekon İnşaat olarak İstanbul Anadolu yakasında konut ihtiyacına doğru cevap verebilme prensibi ile butik projeler üretme misyonu yüklendik. En son projemiz Hayat Meritlife; mimarisiyle, inşaat kalitesiyle, lokasyonuyla olduğu kadar sosyal dokusuyla da seçkinliğini sağlamış bir proje olarak yaşama başlayacaktır. Dekon İnşaat ve  Hayat Meritlife  sakinleri ile iyi bir aile olmanın mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyoruz.” dedi.


 Hayat Meritlife sahiplerine teslim ediliyor! 217 bin liraya!


Tamamına yakını satılan projenin, satış sonrası hizmeti de Dekon İnşaat tarafından verilecek.

Doğu Ataşehir´de inşa edilen Hayat Meritlife projesinde alanları 64 ile 76 metrekare arasında değişen 1+1 konutlar; alanları 95 ile 118 metrekare arasında değişen 2+1'ler ve alanları 140 metrekare 3+1'ler bulunuyor.

Hayat Meritlife’ ta sosyal olanaklar da oldukça zengin. 12 ay kullanımlı yüzme havuzu, fitness, sauna, site sakinlerinin birlikte zaman geçirebilecekleri cafe ve tv salonu mevcut. Açık alanda, çocuk parkı ve tenis kortu bulunuyor. Statik ve betonarme hesaplarında, ülkemizde yürürlükte olan Türk Standartları ve 1998 Türk Deprem Yönetmeliğine uyuldu. 


Merkezi jeneratör üniteleri ile dairelerde, ortak alanlarda, asansörlerde ve kapalı otoparklarda yedek enerji sağlanacak. Sistem, elektrik kesintisi olduğunda otomatik olarak devreye girecek. 

Meritlife Hayat projesinde 16 katlı 2 blokta 138 konut bulunuyor. Toplam inşaat alanı 15 bin metrekare olan projenin arsa alanı ise 5 bin metrekare. 


www.hayatmeritlife.com

Tel: 0216 364 71 00


projeye sor



Geri Dön