18 / 04 / 2024

Hayat Tepe’de faiz 0.79'a sabitlendi!

 Hayat Tepe’de faiz 0.79'a sabitlendi!

ÖZAK GYO, şehrin dinamikliğini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe’de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79’a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu.



Özak GYO, şehrin dinamizmini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe projesinde konut sahibi olmak isteyenlere muhteşem bir ayrıcalık sunuyor. Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitleyen ÖZAK GYO, 3+1 ve 4+1 dairelerde geçen yılın fiyatlarını koruyarak çok önemli bir fiyat avantajı sağladı.


“Hayata Tepeden Bakın” sloganıyla Bayrampaşa’nın alışveriş vadisi olarak bilinen bölgesinde inşa edilen, Tarihi Yarımada ve Adalar manzarasına sahip Hayat Tepe’nin daire alacaklara sunduğu avantajlar bununla sınırlı değil…


Ekim 2014 tarihinde yaşamın başladığı Hayat Tepe’de, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, basketbol salonu ile daire sahiplerinin 12 ay boyunca spor yapabileceği fitness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları ve kafeterya da bulunuyor.


Çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve amfi tiyatrosuyla sosyal alanlarını zenginleştiren Hayat Tepe, ana yollara ve toplu ulaşım araçlarına erişim kolaylığı ile de öne çıkıyor.


Üçgen mimari özelliğiyle “Mutluluk Mimarisi’ olarak tanımlanan ve 32 bin metrekare alan üzerine kurulan Hayat Tepe, ikisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan 546 daireden oluşuyor.  




Geri Dön