29 / 03 / 2024

Hayati Yazıcı Rize'deki Timya Vadisi Projesini inceledi!

Hayati Yazıcı Rize'deki Timya Vadisi Projesini inceledi!

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve milletvekili adayları Rize'de devam eden Güney Çevre Yolu, Timya Vadisi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Güneysu yolu, Gençlik Merkezi ve Rize İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.



AK PARTİ Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Rize'de devam eden Güney Çevre Yolu, Timya Vadisi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Güneysu yolu, Gençlik Merkezi ve Rize İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Hayati Yazıcı, "Rize üç milletvekili çıkartıyor. Bu dönem ben ve Nusret Bayraktır tüzüğümüz gereğince üç dönem kuralından dolayı aday değiliz. Rizeli üç vekil seçecek ama kampanyada 5 vekil olarak dolaşacağız. Hep birlikte başarıya odaklanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. 


Yazıcı. Rize'de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Milletvekilleri olarak takip ederek gerçekleştirdiğimiz bu projelerin devam etmekte olanlarının bir kısmını arkadaşlarımızla birlikte yerinde inceledik. Güney çevre yolu muazzam bir yatırımdır. Güney çevre yolunun yapımı devam ediyor. Bu yolun bir kısmı seçime kadar asfaltlanacak. İkinci inceleme yaptığımız proje Timya Vadisi Projesi oldu. Burada da hafriyat çalışımları devam ediyor. 


Hatta bir bloğun zemin tahliyesi döşenmiş. Yakında binalar burada yükselmeye başlayacak. Bu projenin başarılı olması Rize'de kentsel dönüşüm projelerinin daha yaygın hale gelmesi bakımından çekici bir özellik taşıyacağı kanısındayız. Oradan hareketle ağız ve diş sağlığı hastanesinde incelemelerde bulunduk. İnşaatın temelini bir yıl önce attık ve şu anda bitmek üzere. İki ay sonra tamamlanıp bitmiş olacak. Çok güzel bir hastane oldu. Daha sonra gençlik merkezine geçtik. Gençlik ve spor merkezimiz bitmiş, o da bir ay içerisinde tamamen kullanılacak hale gelecek. Sporcu fabrikası da birkaç ay içerinde kullanılacak hale gelecek. Programımızın devamında Rize İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanına giderek incelemelerde bulunduk. Orada modern bir bina yapılıyor. Durmak yok yola devam diyoruz." dedi. 


Karadeniz'den Günebakış



Geri Dön