23 / 04 / 2024

Haziran ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2022 ve temmuz en düşük memur maaşı kaç TL olacak ?

Haziran ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2022 ve temmuz en düşük memur maaşı kaç TL olacak ?

Haziran ayı enflasyon oranları için nefesler tutuldu. Milyonlarca emekli ve memur haziran ayı enflasyon oranlarının açıklanmasını bekliyor. İşte haziran ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!



Enflasyon verileri TÜİK tarafından açıklanacak. 5 aylık enflasyon oranlarının açıklanmasından sonra  gözler haziran ayı için Türkiye İstatistik Kurumuna çevrildi. Memur ve emeklilerin maaşlarına etki edecek haziran ayı enflasyon verileri gündemde yer alıyor. Peki haziran ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? İşte cevaplar…

HAZİRAN AYI ENFLASYON ORANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haziran ayı enflasyon oranlarının açıklanması büyük bir merakla bekleniyor. Haziran ayı enflasyon oranı 4 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00’da açıklanacak.

MEMUR MAAŞI ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Mayıs ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber 5 aylık enflasyon verileri yayınlanmış oldu. TÜİK'in açıklamalarına göre 5 aylık enflasyon yüzde 35,64 oldu.

TEMMUZ 2022 ÖĞRETMEN, POLİS VE HEMŞİRE MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Öğretmen 8 bin 668 liradan 11 bin 674’e, Polis maaşı 9 bin 706’dan 13 bin 73’e yükseliyor. Hemşire de 8 bin 351’den 11 bin 247’ye. En düşük memur emekli maaşı ise 4 bin 289’dan 5 bin 776’ya yükselmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön