25 / 04 / 2024

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.



Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını imalatı yapmak. NALBURİYE VE YAPI MALZEMELERİ a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c.) Her türlü hobi boyaları, lavabo açıcılarının toptan ve perakende alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. d. Her türlü nalburiye işleri yapmak. e.) Her türlü boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve incelticilerinin imalatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak. f.) Her türlü yapı malzemeleri, seviye artıları, seviye çıtaları, file, fileli köşe, membran, toz grupları (kalekim, sıva yapıştırıcı v.b.) toptan ve perakende alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak, bayilikler almak ve vermek. İNŞAAT MALZEMELERİ a.) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b.) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin toptan ve perakende alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön