26 / 04 / 2024

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında kuruldu. 

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön