19 / 04 / 2024

Hemen teslim yazlık konutlar! 135 bin TL'ye!

Hemen teslim yazlık konutlar! 135 bin TL'ye!

Bu hafta hemen teslim edilen yazlık konut projeleri dosyası hazırladık…



Muğla ve İzmir'de; eşyalarınızı alıp, zevkinize göre döşeyip hemen yaşamaya başlayacağınız projeler şöyle;

1- Propa İnşaat- Gizli Vadi Evleri- Bodrum Gümüşlük
Fiyat: 135.000 TL

Sadece eşyalarınızı alıp hemen taşınabileceğiniz Gizli Vadi Evleri, Bodrum'un tadını çıkartmak isteyenler için kuşku götürmez ki en ideal projelerden…

Propa İnşaat'ın, yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil mekânı Gümüşlük'teki projesi Gizli Vadi Evleri'nde 36 daireden geriye sadece 10 ev kaldı. Üstelik hepsi muhteşem deniz manzaralı ve tamamı bitmiş, hemen teslim konutlar yaza özel indirim kampanyası ile 135 bin TL'den satışa sunuluyor.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Bodrum'un yıldızı parlayan şirin beldesi Gümüşlük'e sadece birkaç dakika mesafede bulunan Çukurbük mevkiinde konumlanan Gizli Vadi Evleri'nde, yüzde 50 peşin ve geri kalanı için vade farksız 12 ay vade imkânı sunduklarını açıkladı. İsteyenlerin hemen konut kredisi de kullanabileceğini ifade eden Özçiçek, bu kampanyanın Bodrum'da ev sahibi olmak için gerçek bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Gümüşlük'te tam panoramik deniz ve adalar manzaralı Gizli Vadi Evleri, 18 adedi çatı teras kullanımlı penthouse, 18 adedi ise özel bahçe kullanımlı 2'şer katlı toplam 36 daireden oluşuyor.  Yüzme havuzu, otoparkı ve güvenliği olan siteye ulaşım da çok kolay. Son 10 evin tümü bahçeli dairelerden oluşuyor. Her evin kendine ait 150 metrekare bahçesi bulunuyor. Salon ve mutfaktan eşsiz deniz manzarasına ve doğaya açılan evler, doğayla içiçe bir yaşam sunuyor.
 0212 347 02 89
www.propa.com.tr

2- Cumberland Properties- Woodland Regency- Bodrum Konacık
Fiyat: 176.250 TL- 517.000 TL

Cumberland Properties'in geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Woodland Regency, hem yaz keyfi, hem de kış konforunun bir arada yaşamak isteyen Bodrum tutkunlarından büyük ilgi görüyor.

Konacık'ta, çam ağaçları içerisindeki dubleks ikiz villalarda yıl boyunca Bodrum keyfini sürmek isteyen konut sahipleri, projenin yeni etap inşaatlarının sürmesine karşın sitede yaşamaya başladılar.

1 ve 2 odalı daire, 3 odalı villa seçenekleri, açık mutfak, jakuzili banyo, 2 adet yetişkin yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, mini golf alanı, kulüp binası, SPA merkezi, Sauna, Türk Hamamı, Bar, Wireless internet, Resepsiyon hizmeti, 24 saat güvenlik, Uydu kanalları ile her türlü donanıma sahip olan proje, bu yılsonunda tüm alt yapısı tamamlanarak hayata geçecek. 

Projede daire fiyatları 176 bin 250 TL'den başlıyor. Çam ağaçları arasında bulunan dubleks ikiz villaların fiyatları ise 446 bin TL ile 517 bin TL arasında değişiyor. Merkeze ve plaja olan yakınlığı, 24 saat güvenlik ve site duvarları ile çevrili olması, site içerisinde kalan çam koruları ve Club House da yer alan sosyal aktiviteleriyle benzer projelerden ayrılan Woodland Regency ‘e, yabancı yatırımcılar da ilgi gösteriyor.

Müşteri profilinin çoğunluğunu doktor, iş adamı ve finansçıların oluşturduğu proje, sınırlı sayıdaki daire ve villalar ile yeni sahiplerini bekliyor.

www.cmbr.com.tr
 
[email protected]
0 252 363 98 84

3- Dalyan Residence-   Atersan İnşaat-  İzmir  Çeşme
Fiyat: 185.000 - 550.000 dolar

Çeşme'de hemen teslim yazlık sahibi olmak isteyenler için ideal bir proje olan Dalyan Residence, 27 konutluk butik bir proje.

6 bin metrekare arsa üzerine kurulu projede alanları 76, 100 ve 150 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 185 bin dolardan başlayarak 600 bin dolara kadar çıkıyor. 1+1'ler 185 bin dolar ile 240 bin dolar arasında; 2+1'ler ise 350 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Dalyan Residence'ta konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Atersan İnşaat tarafından hayata geçirilen yazlık projede yaklaşık 2 yıldır yaşam devam ediyor.

Dalyan Residence'ta resepsiyon servisi, restoranda ve dairelerde yiyecek ve içecek servisi, yıkama, ütü ve kuru temizleme servisi, uydu ve kablolu televizyon sistemi, ortak kullanım alanlarının temizlenmesi, teknik ve onarım servisi, istenildiğinde dairenin kiralanması hizmeti, kesintisiz güvenlik hizmeti, ortak yerlerin bitkilendirilmesi, ışıklandırılması ve bakımları, tüm otomasyon sistemlerinin işletilmesi ve bakımı gibi hizmetler mevcut.
Dalyan Residence, fitness centerda Ege'nin maviliklerini seyrederek profesyonel kondisyon aletleri ile spor yapma olanağı sağlanıyor. Termal havuz bölümünde bulunan sauna ve dinlenme alanları rezidans sakinlerinin yaşamlarına sağlık katıyor.

Satışta son 8 konutun kaldığı proje, ülke içinde ve ülke dışından birçok havayolu bağlantısı olan havaalanına otoyol bağlantısı ile 70 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
www.dalyanresidence.com
0232 724 80 00

4- Çolakoğlu İnşaat- Çolakoğlu Palmiye Evleri- Muğla Marmaris
Fiyat: 220.000- 270.000 TL

Marmaris Anfi tiyatrosuna ve yaz-kış açık olan Marmaris Olimpik yüzme havuzuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Çolakoğlu Palmiye Evleri de hemen teslim ediliyor.

Çolakoğlu İnşaat tarafından Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan'da inşa edilen proje, 10 bin metrekare alan içerisinde 10 blokta 80 konuttan meydana geliyor.

Alanları 150 metrekare olan 3+1 konutların fiyatları 220 bin TL'den başlıyor ve 270 bin TL'ye kadar yükseliyor. Banka konut kredisine uygun olan Çolakoğlu Palmiye Evleri için Garanti Bankası ile anlaşılmış bulunuyor.

Projede, 450 metrekare yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanı, otopark, yeşil alan, güvenlik ve rekreasyon alanları yer alıyor.

4 yıldır yaşamın devam ettiği projede son 20 konut kaldı.
www.colakoglugroup.com
0252 417 18 28

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön