28 / 03 / 2024

Hepsi peş peşe! Bir okkalı zam da hazır giyime

Hepsi peş peşe! Bir okkalı zam da hazır giyime

Son dönemde artan enflasyon nedeniyle birçok ürüne yüksek zamlar geldi. Bu zamlarda hazır giyim de nasibini aldı. Hazır giyime yüzde 70 oranında zam gelmesi bekleniyor.



Gürmen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, hazır giyimde Mayıs ayında fiyatlarda 30 artış yaşandığını belirterek, yeni sezonda yüzde 70 zam beklediğini ifade etti.

Koronavirüs salgını ile başlayan kur artışının olumsuz etkileri tekstil sektöründe de yüksek zam olarak kendisini hissettiriyor. Bloomberg HT yayınına katılan Gürmen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, yün ve pamuk gibi ana hammaddelerde pandeminin başından beri döviz bazında yüzde yüze yakın artışlar yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön