25 / 04 / 2024

Her aileye 1500 lira verilecek! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın

Her aileye 1500 lira verilecek! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın

Hükümet, bütçeye koymuş olduğu 3 milyar lira ve 4 milyon vatandaşın hanesine nakdi doğalgaz desteği yapacağını duyurdu. Başvurular ise başladı. Peki aileler doğalgaz desteğinden nasıl faydalanacak? İşte detaylar…



DESTEK AİLELER NASIL FAYDALANACAK?

Destekten faydalanmak isteyen vatandaşlar e - Devlet Kapısı üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan başvuru yapabiliyorlar.

SAKARYA SAHASI'NDA 4 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

Doğalgazın en uygun fiyatlar ile alınması ve Türkiye'nin kendi doğalgazını çıkarmasına yönelik çalışmalarını da anlatan Bakan Dönmez, Sakarya Gaz Sahası geliştirme projesinde dahilinde derin deniz alanında kuyular ile ilgili yürütülen operasyonlar ile bunlarla eş zamanlı olarak devam ettirilen deniz tabanı sistemleri, deniz altı boru hattı ve kara işleme tesisi mühendislik aynı zamanda inşaat faaliyetleri kapsamında yaklaşık 4 bin kişinin çalıştığını belirtti.

Her aileye 1500 lira verilecek! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 09.19'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,96 Türk Lirası, euro 18,04 Türk Lirası, altının gramı ise 1039 Türk Lirası değerinde.

İkinci el otomobil satışında yeni dönem! Otomobilde fiyatları düşürecek yönetmelik geldi
Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan iş arayanlara müjdeli haber! KPSS puanı aranmadan memur olabilirsiniz

64 MP Xiaomi Redmi Note 10S fiyatlarında büyük indirim! BİM’de görülmemiş fırsat! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön