24 / 04 / 2024

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.



Bu yıl 11.si düzenlenen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi. 
 
Ulusal ve yerel birçok gayrimenkul firmasının bir araya geldiği zirvede ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan 'Kentsel Dönüşüm Sürecinde Gayrimenkul Danışmanının Rolü’nü ve ev sahibi ile firma arasında bilgi ve öngörüsüyle köprü olması gerektiğini katılımcılara aktardı.

‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü  İzmir  Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlendi. 

 

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin konuşmacı ve konuk olarak katılacağı zirvede, ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, 'Kentsel Dönüşüm Sürecinde Gayrimenkul Danışmanının Rolü’ başlığı altında konuşma yaptı. 

Mustafa Baygan, “Gayrimenkul Danışmanı bilgi ve öngörüsüyle hak sahibi ve yatırımcı arasında köprü olarak iki tarafın da işini kolaylaştırmalı ve yıllarca süren kentsel dönüşüm anlaşmalarının süresini kısaltmalıdır. Bu hem yapılan yatırımın ülke ekonomisine olan katkısı için oldukça önemlidir. Hem de can güvenliğini tehdit eden binlerce sağlıksız yapının olabildiğince hızlıca yenilenmesi de oldukça gereklidir.” dedi.
Baygan sözlerine şöyle devam etti: “Kentsel dönüşümü, sadece binaların sağlamlaştırıldığı bir proje olarak görmemek gerekiyor, can ve mal güvenliğinin yanı sıra kullanıcı konforu da arttırılacak, kente daha nitelikli bir yapı stoğu kazandırılacaktır. Yenilemeler yapı ve çevresinin katma değerini yükseltecektir.”
 


Geri Dön