26 / 04 / 2024

Heramis Termal Tatil Köyü, Altınoluk'ta açıldı!

Heramis Termal Tatil Köyü, Altınoluk'ta açıldı!

Heramis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aydın, Termal turizm sektöründeki başarılarını sektörde sağladıkları güvene ve çalışma azmine bağlıyor. Aydın, Yokuşta akmayan ter, inişte gözyaşı olur. Yoğun emek harcayarak bugünlere geldik diyor



Heramis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aydın, Termal turizm sektöründeki başarılarını sektörde sağladıkları güvene ve çalışma azmine bağlıyor. Aydın, Yokuşta akmayan ter, inişte gözyaşı olur. Yoğun emek harcayarak bugünlere geldik, projelerimiz geleceğe ışık tutuyor diyor.

Konumu, sunduğu imkanlar ve projenin deniz ile termali birleştiren niteliği bakımından ; Türkiyenin en büyük, en modern ve en kapsamlı termal devremülk projesi Heramis Termal Tatil Köyü için oksijen ve zeytin cenneti Altınolukta denize sıfır 180 dönüm arazi üzerinde Çetinkayalar İnşaat ortaklığında 200 milyon dolar yatırım yapacağını açıklayan Aydın ile son projelerini ve termal turizm üzerine konuştuk.

Aydın Şirketler Gurubu ve Çetinkayalar İnşaat Konsorsiyumu proje geliştirirken hareket noktasını nasıl belirliyor

Bireysel olarak en önem verdiğim konuların başında sağlık geliyor. Kurumsal olarak ise 20 yıllık inşaat deneyimimiz ve medikal sektörüne yaptığımız yatırımlar ön planda. Son 10 yılda çok hızlı bir büyüme ile dünya çapında bir endüstri haline gelen sağlık turizminin önde gelen temsilcilerinden birisi olduk. Yatırımlarımız şimdi de uluslararası standartlarda bir termal devremülk konsepti ile devam ediyor.

Bizim hareket noktamız, insan hayatına artı değer katan, uluslararası standartlarda marka değerine ulaşmış yapılar inşaa etmek. Özellikle güven duyulan ve referans gösterilen projelere imza atmak için uzun yıllar araştırma yapıyor, projelerimizi bu değerler üzerine inşaa ediyoruz.

Bir konu hakkında tecrübe ve bilgiye sahip oldukça onu değiştirmek ve ileriye götürmek istiyorsunuz. Ülkemiz yeraltı jeotermal zenginliği açısından ne kadar zengin olsada, doğru kullanılmadığına şahit oluyoruz. Ticari kaygılarımız olduğu kadar, Türkiyenin doğru yatırımlar ile uluslararası standartlarda hak ettiği yerlerde olması için sorumluluk taşıyoruz. Bu bağlamda projelerimizi tasarlarken bu konjonktürden bakmaya özen gösteriyoruz.

Arsa seçiminde neye dikkat ediyorsunuz

Öncelik olarak projeyi yapacağımız bölgenin gelişmeye açık olup olmadığını dikkatle inceliyoruz; uzun araştırmalar yapıyoruz. Mesela Hera Termal projemizin bulunduğu Balıkesir Bigadiç.

Bigadiç termal yeraltı zenginliği açısından çok önemli bir nokta. 6000 ailemizi devremülk sistemi ile tapu sahibi yaparak tatillerinin sonsuza kadar sahibi oldular. Sağlıklarını ise güvence altına aldılar. 2007 yılından beri sağlık alanında geleneksel kaplıca kültürümüz ile modern mimariyi biraraya getirdik. Bu sayede, Balıkesir Bigadiçi  Termal Turizm sektörünün gündemine taşımış olduk.

Heramis Termal Tatil Köyü projemizin inşaatının devam ettiği Altınoluk ise zeytin ve oksijen cenneti bir bölge. Deniz, termal, doğa ve oksijeni birleştirmek için en doğru yerdi. Mitolojiye tanıklık eden Kazdağlarının eteklerinde, denize sıfır 180 dönüm bir arazide modern mimarinin tüm imkanları kullanılarak, uluslararası kaplıca standartlarında bir proje gerçekleştiriyoruz.

Arsaları nasıl ediniyorsunuz

Genellikle satın alma yöntemine başvuruyoruz. Mümkün olduğu kadar araziyi satın alarak ya da hisse vererek arazi üretiyoruz. Fiyatlarımızı düşük tutmak adına araziyi satın almak daha doğru fakat hisse vererek de arazi ürettiğimiz projelerimiz oldu.
 
Yapılarda kullanılan malzemelerin kalite düzeyi konusunda neler düşünüyorsunuz

Türkiye inşaat sektöründe en gelişmiş ülkelerden birisi konumunda. Bu açıdan baktığınızda Türkiye pazarında yüksek kaliteli malzemelerin teminin çok da zor olmadığını yaşayarak görüyoruz. Özellikle kabul görmüş, standartları yüksek markalar ile çalışmayı tercih ediyoruz.

Yapıların denetlenmesinde ne tür sıkıntılar yaşanıyor

Yapmış olduğumuz projelerde denetleme ile ilgili problem yaşamadığımız gibi öte yandan denetlemelerin önemine inanıyoruz. Deprem kuşağı üzerinde bulunan ülkemizde bundan önceki dönemde yaşanan kötü tecrübeleri de göz önüne aldığımızda, ruhsat ve imar planına uygun proje üretmek ülkemiz  genelinde ortak bir sinerji haline gelmelidir.

Sizi farklı kılan alametifarikanız nedir

Türkiye inşaat sektörünü benimsemis bir ülke. Gerekli koşullar sağlandığında inşaat rahatlıkla alınabilen bir hizmet. Burada esas konu hızlı olmak ve güven vermek. Yaptığımız projeleri süresinden önce bitiriyoruz. Bir örnek vermek gerekirse ; Hera Termal Bigadiç tesisimizde 6000 ailemizin çok iyi bildiği bir duygu var. O da güven. projemizi sözleşmede yer alan bitiş tarihinden tam 1 yıl önce bitirdik. İşimize duyduğumuz bağlılık, ilk termal yatırımımız olması ve sektörde bir fark yaratmak adına vaadimizden önce projemizi bitirerek hayata geçirdik.

Diğer önemli bir nokta ise; satışlarımızın büyük kısmı güven ve tavsiye ile gerçekleşiyor. Henüz maket üzerinden projelerimizin büyük bir bölümünün satışını gerçekleştiriyoruz. Her yeni projemize ilk talep oluşturanlar, önceki projelerimizden daire sahibi olanlardır.  Bu durumun yokuşu çıkarken harcadığımız emeğin ve herzaman geleceği hesap ederek attığımız adımların bir neticesi olduğunu düşünüyorum.

Finansman konusunu nasıl çözüyorsunuz

20 yıllık firma olmanın getirdiği bir geçmiş, alt yapı ve finansman gücümüz var. Projelerimizin satış ve pazarlama sürecinde müşteri odaklı çalışmaya, müşterilerimizi bankalara yönlendirmeden, kefil istemeden, esnek vade ve ödeme koşulları sunuyoruz. Bu sayede müşterilerimiz oldukça uygun şartlarda, zorlanmadan devremülk sahibi oluyorlar. Hem konutu satıyoruz hem de şirket bünyesinde finanse ediyoruz. Bu da insanlara çok cazip geliyor. Tabii bunun yanına güvenilirliği de eklediğiniz zaman talep geliyor.

Heramis Termal Tatil Köyü

Konumu, sunduğu imkanlar ve projenin niteliği bakımından ; Türkiyenin en büyük, en modern ve en kapsamlı termal devremülk projesidir. Sosyal donatı alanları, açık hava etkinlikleri, açık-kapalı havuzları, termal havuzları ve fizik tedavi üniteleri ile 7′den 70′e her yaş gurubundan aile için unutulmaz tatillerin sonsuza kadar sahibi olmayı vaat ediyor.

Türkiyenin en büyük termal yatırımı olan proje; son yıllarda oksijen yoğunluğu ile adını sıkça duyduğumuz Altınolukta 180 dönüm denize sıfır arazi üzerinde yükselmektedir. Ekim ayı itibari ile inşaatına başlanan ve 2012 Ocak ayından itibaren 1. etapın biteceği projede toplam 700 apart daire ile 16.800 devremülk bulunmaktadır.

Projenin arkasında Aydın Şirketler Gurubu ve Çetinkayalar İnşaat bulunmaktadır.
Heramiste sizi bekleyen aktiviteler

Aqua Park * Talaso Terapi Havuzları * Sıcak Su Havuzu * Fizik Tedavi Havuzu * Yüzme Havuzları * Dalga Havuzu * Fizik Tedavi Havuzu * Yüzme Havuzları * Dalga Havuzu * Çocuk Havuzları * Deniz Suyu Havuzu * Uzun-Geniş Plaj * Basketbol-Voleybol-Futbol-Tenis Kortu * Squash * Çocuk Kulubü ve Kreş Hizmeti * Su Sporları * Animasyonlar * Anfi Tiyatro * Alışveriş Merkezi * Sinema Salonu *Termal Havuzlar * Türk Hamamları * Dinlenme Salonları * Aroma Terapi Üniteleri * Macera Duşları * Saunalar * Şok Havuzları * Masaj Salonları * Soyunma Odaları * Kafeteryalar * Vitamin Bar * Sağlık Üniteleri * Kondisyon ve Spor Salonları * Kapalı Yüzme Havuzları

Hera Termal Bigadiç

Aydın Şirketler Gurubu ve Çetinkayalar İnşaatın termal turizme yönelik ilk faaliyeti 1. etabı biten 2. etabı devam eden projesi Hera Termaldir. Hera Termal Balıkesirin 35 km güneyinde Bigadiçte 86 dönüm arazi üzerindedir. 14 Blok 464 daireden oluşuyor. 11.136 devremülk üyeliği bulunan tesiste termal sulardan faydanılan 26 havuz ve 4 Türk hamamı ile aile banyoları bulunmaktadır.

Tedavi merkezi olarak öne çıkan Hera, kültürel aktivitelerin yürütülebileceği , spor kompleksleri, alışveriş merkezi ile 5 yıldızlı tatil köyüdür.

Bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Hera Termal 2. Etap projesi ile devam ediyor.


Geri Dön