19 / 04 / 2024

Heybeliada 'da satılık iki taşınmaz!

Heybeliada 'da satılık iki taşınmaz!

İstanbul Defterdarlığı Heybeliada Merkez Mahallesi"nde iki taşınmazı satışa çıkardı.  Yüzölçümleri 206 ve 150 metrekare olan taşınmazlar, imar planlarında konut alanı olarak görünüyor



İstanbul Defterdarlığı Heybeliada Merkez Mahallesi"nde iki taşınmazı satışa çıkardı.  Yüzölçümleri 206 ve 150 metrekare olan taşınmazlar, imar planlarında konut alanı olarak görünüyor.

Defterdarlık, Merkez Mahallesi"ndeki 206 metrekare büyüklükteki bahçeli ahşap ev için 390 bin TL tahmini fiyat ve 117 bin TL"de geçici teminat tayin etti.
Adada satışa çıkan diğer taşınmaz ise 150 metrekare yüzölçümüne sahip. Ahşap bir oda ve arsadan oluşan taşınmazın tamamı Hazine"ye ait bulunuyor. Tahmini bedeli 260 bin TL olan taşınmaz için tayin edilen geçici teminat ise 78 bin TL. Her iki taşınmazın ihalesi 26 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler:

Heybeliada"da yaşamak isteyenlere
İstanbul Defterdarlığı Heybeliada Merkez Mahallesi"ndeki 206 ve 150 metrekarelik iki taşınmazını satışa çıkardı. İimar planlarında konut alanı olarak görünen arsaların üzerinde halen ahşap ev ve tek odalı bir yapı bulunuyor.
Defterdarlığın Heybeliada Merkez Mahallesi"nde satışa çıkardığı ilk taşınmaz 206 metrekare büyüklükteki bahçeli ahşap ev. Bu bina için 390 bin TL tahmini fiyat belirleyen Defterdarlık, 117 bin TL"de geçici teminat tayin etti.
Adada satışa çıkan diğer taşınmaz ise 150 metrekare yüzölçümüne sahip ve ahşap bir oda ve arsadan oluşuyor. Tamamı Hazine"ye ait olan gayrimekul için 260 bin TL tahmini bedeli isteyen Defterdarlık, geçici teminat olarak 78 bin TL belirledi. Her iki taşınmazın ihalesi 26 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön