24 / 04 / 2024

Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi!

Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi 99 bin liradan başlayarak değişiyor. 72 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı Hi-Fit Dumankaya projesinde daire teslimleri Kasım 2016 yılında yapılıyor...




Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Hi-Fit Dumankaya projesi İstanbul Bahçeşehir'de Modern Vadi projesinin üçüncü etabı olarak inşa ediliyor.


Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. Hi-Fit Dumankaya projesi 28 katlı ve 32 katlı iki kule olarak yükseliyor. Hi-Fit Dumankaya projesinde 630 konut bulunuyor.


Hi-Fit Dumankaya satış ofisi ile 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Hi-Fit Dumankaya teslim tarihi Kasım 2016 yılı olarak belirtiliyor.


Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi 99 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Hi-Fit Dumankaya projesinde banka kredisi kullanılarak ya da 72 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor.


Hi-Fit Dumankaya projesinde yürüyüş yolları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Hi-Fit Dumankaya nerede?

Hi-Fit Dumankaya adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul



Hi-Fit Dumankaya iletişim

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com


projeye sor



Geri Dön